Μερεμπασβίλι: «Στον ΟΦΗ λόγω Λόρια, Γκατούζο»

Μερεμπασβίλι: «Στον ΟΦΗ λόγω Λόρια, Γκατούζο»

Gazzetta team
Μερεμπασβίλι: «Στον ΟΦΗ λόγω Λόρια, Γκατούζο»

bet365

Η παρουσία των Λόρια, Γκατούζο ήταν οι λόγοι που ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι επέλεξε να πάρει μεταγραφή στον ΟΦΗ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της Τιφλίδας ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τον ΟΦΗ για να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτοί, όπως είπε, είναι η παρουσία των Γκιόργκι Λόρια και Τζενάρο Γκατούζο. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του από την ομάδα του Ηρακλείου, καθώς στο ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

«Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ο ΟΦΗ κέρδισε μόνο ένα παιχνίδι. Ο Γκατούζο αναζητούσε έναν μέσο με τα δικά μου στοιχεία και ήταν σε αναζήτηση εδώ και αρκετό καιρό. Τότε ο Λόρια ρώτησε τον Γκατούζο αν έχει στο μυαλό του κανέναν παίκτη. Του είπε για εμένα και ο Γκατούζο ρώτησε για εμένα, συγκέντρωσε πληροφορίες και μέσα σε δύο ώρες είπε "οκ"», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από τη συνεργασία με τον Τζενάρο Γκατούζο: «Πρόκειται για έναν πολύ ζεστό άνθρωπο που νιώθω να γνωριζόμαστε για μεγάλο χρονικό διάστημα» .

Για την παρουσία του στον ΟΦΗ: «Είμαι ενθουσιασμένος που αγωνίζομαι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Όμως, το πιο σημαντικό για εμένα είναι η παρουσία του Λόρια. Μεγαλώσαμε μαζί στη Ντιναμό, είμαστε φίλοι και με βοηθάει πολύ η δική του παρουσία».

Για το ενδιαφέρον από ομάδες του Ισραήλ, όπως η Μακάμπι Χάϊφα και η Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Ναι, όντως υπήρχε ενδιαφέρον από το Ισραήλ, αλλά και από άλλες χώρες, όμως δεν προέκυψε συμφωνία. Δυστυχώς, το ποδόσφαιρο της Γεωργίας δεν είναι τόσο γνωστό και αυτό δεν βοηθάει τους ποδοσφαιριστές.

Είμαι χαρούμενος που πήγα στην Ελλάδα και τρεις λόγοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την απόφαση μου: Πρώτον, ότι παίζει εκεί ο Λόρια και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίζω μαζί του. Ο δεύτερος λόγος είναι η παρουσία του Γκατούζο. Είναι ένας θρύλος για την Μίλαν, όλοι θυμούνται τα παιχνίδια που έχει παίξει και όμως δείχνει πως είναι τόσο απλός άνθρωπος.

Όμως, είναι ένα σύμβολο για την Ιταλία που εμπνέει σεβασμό. Επίσης, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου και αγωνίζονται πολλοί γνωστοί ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι θα έρθουν και θα γίνουν γνωστοί κι άλλοι Γεωργιανοί ποδοσφαιριστές. Για εμένα είναι ένα σοβαρό βήμα προς τα μπροστά, ώστε να βελτιώσω την καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα