Μανιάτης: «Έχει ανέβει ο πήχης»

Μανιάτης: «Έχει ανέβει ο πήχης»

Gazzetta team
Μανιάτης: «Έχει ανέβει ο πήχης»

bet365

Ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε πως μετά την περσινή πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος έχει ανέβει ο πήχης για τους Πειραιώτες.

Πορεία ανάλογη με την περσινή θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης στην κάμερα της Nova, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο. Ο χαφ των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως πλέον έχει ανέβει ο πήχης, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του.

«Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη. Δουλέψαμε πολύ πάνω σ' αυτό το παιχνίδι και σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι. Η Ατλέτικο είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή η νίκη μας κάνει να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον, πήραμε πολύτιμους βαθμούς μέσα στην έδρα μας και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε καλή ομάδα και σε κάθε ματς βελτιωνόμαστε. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο, που ήταν συγκλονιστικός. Τον θέλουμε δίπλα μας σ' όλα τα παιχνίδια, και στο πρωτάθλημα, και του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Μετά την περσινή πορεία έχει ανέβει ο πήχης, θέλουμε να κάνουμε πάλι καλή πορεία και να περάσουμε τον όμιλο, που θα είναι επιτυχία. Έχουμε καινούρια ομάδα, άλλαξαν πολλοί ποδοσφαιριστές, όμως θα βελτιωθούμε και ελπίζουμε σε ανάλογη πορεία με την περσινή».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα