Πέρασε Μέσι ο Ρονάλντο (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Πέρασε Μέσι ο Ρονάλντο (vid)

bet365

Οταν ο Κριστιάνο έκανε το 3-0 κόντρα στη Βασιλεία, έφτασε τα 68 γκολ στο Champions League, άφησε πίσω του τον Αργεντινό και κοιτάζει την κορυφή (71 ο Ραούλ).

Εντυπωσιακό δεν το λες. Στο 31' απλά έσπρωξε τη μπάλα στην άδεια εστία, κάνοντας εκείνη τη στιγμή το 3-0 για τη Ρεάλ κόντρα στη Βασιλεία. Για την υστεροφημία του Κριστιάνο Ρονάλντο ωστόσο, ήταν ένα ιδιαίτερο τεμάχιο. Ο CR7 με αυτό το τέρμα έφτασε τα 68 στο Champions League και προσπέρασε για πρώτη φορά τον Λιονέλ Μέσι που έχει ένα λιγότερο.

Ο Αργεντινός βέβαια έχει καλύτερο μέσο όρο, καθώς τα έχει βάλει σε 86 αγώνες, ενώ ο Ρονάλντο σε 104. Πλέον ο Πορτογάλος κοιτάζει μόνο την απόλυτη κορυφή. Εκεί βρίσκεται ο Ραούλ με 71 γκολ (σε 142 ματς) και απλά είναι θέμα χρόνου να αλλάξει ο 1ος σε αυτή την ιστορική λίστα.

Το φοβερό είναι πως και στην Ευρώπη, Κριστιάνο και Μέσι ανοίγουν ακόμα μία μεγάλη αντιζηλία, με τον δεύτερο να καλείται να απαντήσει την Τετάρτη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα