Ο Σισέ... γδύθηκε ξανά!

Gazzetta team
Ο Σισέ... γδύθηκε ξανά!

bet365

O Σισέ... γδύνεται ξανά για φιλανθρωπικό σκοπό και στις 2 Οκτωβρίου θα δημοσιευθεί το ημερολόγιο με αισθησιακές φωτογραφίες αθλητών (Dieux du stade).

Οι «Θεοί των γηπέδων», το ημερολόγιο που εκδίδεται από τον Οκτώβρη του 2001 δημοσιεύεται τον Οκτώβριο και σε αυτό θα υπάρχουν αισθησιακές φωτογραφίες και του Τζιμπρίλ Σισέ. Η ιδέα του προέδρου της Stade Francais αποφάσισαν να προσθέσουν και αθλητές άλλων ομάδων, αλλά και σπορ, ενώ θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά και DVD. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται προσφέρονται σε φιλανθρωπίες, με τα αντίτυπα να ξεπερνούν τις 25.000. Στο εξώφυλλο του 2006 ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε κάνει τη διαφορά και οχτώ χρόνια μετά επιστρέφει για νέες επιτυχίες. Aλλωστε, θα είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που φωογραφήθηκε φέτος, αφού οι άλλοι προέρχονται από το ράγκμπι, το τζούντο και το χάντμπολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα