Ευχαριστώ από Καλλονή σε αστυνομία

Νίκος Τσιώκος
Ευχαριστώ από Καλλονή σε αστυνομία

bet365

Την αστυνομική διεύθυνση Λέσβου ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της η Καλλονή για την άριστη συνεργασία, ώστε να διεξαχθεί ομαλά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ Καλλονή, ευχαρίστησε την αστυνομική διεύθυνση Λέσβου για την εξαιρετική συνεργασία που υπήρξε, προκειμένου να κυλήσει ομαλά η διεξαγωγή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ευχαριστούν θερμά τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σαμαρά και την αστυνομική διεύθυνση Λέσβου για την εύρυθμη λειτουργία, τον άριστο συντονισμό και την άψογη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και την ΠΑΕ για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου.

Συλλυπητήρια σε Κέρκυρα για Νίκα

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Μυτιλήνης εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην Κέρκυρα για τον χαμό του παίκτη της ομάδας Νέων των Φαιάκων, Ανδρέα Νίκα.

Η σχετική ανακοίνωση

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΚΑΛΛΟΝΗΣ μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα για τον χαμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων, Ανδρέα Νίκα. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου 19χρονου ποδοσφαιριστή, τους συναθλητές του και τους προπονητές του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα