Δεν είχε ανεύρυσμα ο 46χρονος οπαδός του Εθνικού

Δήμος Μπουλούκος
Δεν είχε ανεύρυσμα ο 46χρονος οπαδός του Εθνικού

bet365

Δεν προκλήθηκε από ανεύρυσμα η εγκεφαλική αιμορραγία του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού, όπως διαπιστώθηκε στο 401, κάτι που σημαίνει ότι μάλλον χτυπήθηκε!

Στο 401 νοσηλεύεται από την Δευτέρα ο 46χρονος οπαδός του Εθνικού που τραυματίστηκε στα επεισόδια στο γήπεδο του Ηρόδοτου. Ωστόσο η υπόθεση παίρνει νέα τροπή, καθώς ολοκληρώθηκε ο έλεγχος από την ιατρική ομάδα του Στρατιωτικού Νοσοκομείου με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι η εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία δεν προκλήθηκε από ανεύρυσμα.

Αυτό ουσιαστικά δείχνει ότι μπορεί ο τραυματισμός του 46χρονου να έχει προκληθεί από χτύπημα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του 46χρονου παραμένει σοβαρή ενώ ήδη έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Tην αποκάλυψη για το ανεύρυσμα έκανε στο MEGA o γιατρός του 401 Χρήστος Τσακαλάκης. «Ο ασθενής ήρθε για διερεύνηση της αιτίας της εγκεφαλικής αιμορραγίας. Πραγματοποιήθηκε ψηφιακή αγγειογραφία σήμερα, η οποία δεν κατέδειξε ύπαρξη παθολογίας στα εγκεφαλικά αγγεία, δηλαδή κάποιο ανεύρυσμα ή κάποια άλλη παθολογική αιτία από την οποία να προήλθε η εγκεφαλική αιμορραγία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλάκης.

Η διάγνωση βέβαια αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την εκτίμηση των γιατρών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο, το οποίο με ανακοίνωση τόνιζε ότι η εγκεφαλική αιμορραγία προήλθε από ρήξη ανευρύσματος.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα