Επιστρέφει ο Μπαμ Μπαμ

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Επιστρέφει ο Μπαμ Μπαμ

bet365

Πολύ καλά τα νέα για τον Εργοτέλη, αφού ο Μπαμ Μπαμ έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή.

Μπορεί η 3η σερί ήττα να έχει κάνει βαρύ το κλίμα στον Εργοτέλη, όμως η σημερινή προπόνηση είχε και ένα πολύ καλό νέο για τους Κρητικούς, αφού σε αυτή συμμετείχε κανονικά και χωρίς προβλήματα ο Μπαμ Μπαμ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, σχεδόν ένα χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, έβγαλε για πρώτη φορά και πάλι όλο το πρόγραμμα των συμπαικτών του, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να αποκτά ένα πολύτιμο... όπλο ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Βέβαια, μετά από τόσο καιρό εκτός, θέλει δουλειά για να φτάσει στο απαιτούμενο επίπεδο φυσικής κατάστασης, όμως η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Κατάτα άλλα, η σημερινή προπόνηση, όπως συνηθίζεται μετά από τους αγώνες, ήταν χωρισμένη σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πλατανιά, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω στην τεχνική, με παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους. Σε αυτά δε συμμετείχαν οι Άλαν και Χαντι, που είναι τραυματίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα