Καλά νέα με Δημούτσο

Καλά νέα με Δημούτσο

Μάκης Σταθάτος
Καλά νέα με Δημούτσο

bet365

Σε κανονικούς ρυθμούς είναι πολύ πιθανό να μπει από αύριο (17/9) ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος δεν ένιωσε ενοχλήσεις στην σημερινή προπόνηση.

Ο μέσος του Ατρομήτου που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό δεν ένιωσε ενοχλήσεις κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης όπου ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης μαζί με τους Γκαρσία και Ναπολεόνι.

Έτσι ο Γιώργος Παράσχος δεν αποκλείεται να τον έχει το Σάββατο για το ματς της Κρήτης με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Από εκεί και πέρα ο Μπρίτο συνέχισε τη θεραπεία ενώ έκανε και πισίνα.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφηση για την περίοδο 2014-15. Αύριο θα γίνει απογευματινή προπόνηση. Σε αυτήν αναμένεται να λάβει μέρος ο Αγκουαζί ο οποίος θα έρθει σήμερα στην Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα