Πρεμιέρα με φαβορί

Θοδωρής Βασίλης
Πρεμιέρα με φαβορί

bet365

Η γιορτή του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει με τις Ρεάλ, Λίβερπουλ και Γιουβέντους να έχουν εύκολο έργο. Τα λένε ξανά Ντόρτμουντ και Άρσεναλ.

Στον πρώτο όμιλο, την ώρα που ο Ολυμπιακός θα φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, η Γιουβέντους αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στην Μάλμε. Οι «μπιανκονέρι» έχουν ξεκινήσει με το απόλυτο στο περωτάθλημα και θέλουν φέτος να περάσουν τουλάχιστον την φάση των ομίλων.

Ο δεύτερος όμιλος έχει δύο ξεκάθαρα φαβορί την Ρεάλ και την Λίβερπουλ. Οι Μαδριλένοι θέλουν διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την ήττα από την Ατλέτικο και αναμένεται να ξεσπάσουν στην Βασιλεία. Η Λίβερπουλ από την πλευρά της επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και απέναντι στην Λουντογκόρετς αναμένεται να στηθεί γιορτή στο «Άνφιλντ».

Ο τρίτος όμιλος είναι ο πιο αμφίρροπος με την αποδυναμωμένη Μονακό να υποδέχεται την Λεβερκούζεν. Οι Μονεγάσκοι του Ζαρντίμ δεν είναι σε καλή κατάσταση όπως έδειξαν και απέναντι στην Λιόν. Στο άλλο ματς του ομίλου η αλλαγμένη Μπενφίκα περιμένει την Ζενίτ η οποία έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα με επτά νίκες στα επτά πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Τέλος, στον τέταρτο όμιλο θα τα ξαναπούνε Ντόρτμουντ και Άρσεναλ, ενώ στην Κωνσταντινούπολη η Γαλατά του Τσέζαρε Πραντέλι αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης

Α' Όμιλος

Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδρίτης
Γιουβέντους-Μάλμε

Β' Όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης-Βασιλεία
Λίβερπουλ-Λουντογκόρετς

Γ' Όμιλος

Μονακό-Λεβερκούζεν
Μπενφίκα-Ζενίτ

Δ' Όμιλος

Ντόρτμουντ-Άρσεναλ
Γαλατάσαραϊ-Άντερλεχτ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα