Μίτσελ: «Θα τα δώσουμε όλα»

Gazzetta team
Μίτσελ: «Θα τα δώσουμε όλα»

bet365

Στόχο την πρόκριση, βάζει ο Μίτσελ, που τόνισε πως δεν πρόκειται η ομάδα του να παραδοθεί στην Ατλέτικο.

Έτοιμος να τα δώσει όλα και με την βοήθεια του κόσμου να πάρει την νίκη κόντρα στην Ατλέτικο, δηλώνει ο Μίτσελ, με τον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού να μιλάει στην Marca για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, τους στόχους των «ερυθρόλευκων», ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει το Ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο χαρακτήρισε καλύτερο από το Ολλανδικό, αλλά χωρίς αρκετή προβολή στο εξωτερικό.

«Δεν είναι από τους αντιπάλους που θέλεις η Ατλέτικο και γενικά οι Ισπανικές ομάδες, αφού βρίσκονται σε πολύ ψηλό επίπεδο. Δεν νομίζω ότι η ομάδα αποδυναμώθηκε σε σχέση με πέρσι, αφού έκανε τρομερές μεταγραφές. Μάλιστα, στο συνέδριο των κορυφαίων προπονητών της UEFA μιλήσαμε πολύ για το αγωνιστικό της πλάνο και την αναλύσαμε. Το ποδόσφαιρο χαρακτηρίζεται από τις εναλλαγές πλέον και ο Τσόλο έχει καταφέρει να τα κάνει όλα τέλεια. Για εμένα είναι ο κορυφαίος προπονητής αυτή τη στιγμή».

Όσο για το ενδεχόμενο να... παραιτηθεί ο Ολυμπιακός, τόνισε: «Σε καμία περίπτωση, ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες μου, ούτε οι 35.000 οπαδοί που θα γεμίσουν ο γήπεδο, ούτε οι 500.000 κάτοικοι του Πειραιά. Πιστεύουμε στην νίκη και θα τα δώσουμε όλα. Μέχρι τελικής πτώσης», είπε ο Μίτσελ, που στην συνέχεια αναφέρθηκε στις πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας του. «Ήρθαν 12 παίκτες, ενώ έφυγαν αρκετοί. Αυτό είναι κάτι που γίνεται πολύ συχνά εδώ στην Ελλάδα».

Τέλος, ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για τον στόχο του στην σεζόν, που δεν είναι άλλος από της επανάληψη της περσινής επιτυχημένης πορείας. «Πέρσι είχαμε Παρί και Μπενφίκα, φέτος Ατλέτικο και Γιουβέντους. Αν λοιπόν καταφέρουμε να περάσουμε και πάλι, θα είναι μεγάλη επιτυχία. Όσο για την Ελλάδα, είναι πιο καλό πρωτάθλημα από αυτό που νομίζουν όλοι, έχει 5-6 καλές ομάδες και δεν νικάς εύκολα εκτός έδρας. Είναι καλύτερο από την Eredivisie, όμως, δυστυχώς, δεν προβάλετε τόσο πολύ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα