Υποψήφιος για την Λιντς ο Σαμπέλα!

Θοδωρής Βασίλης
Υποψήφιος για την Λιντς ο Σαμπέλα!

bet365

Ο Αλεχάντρο Σαμπέλα μετά την πετυχημένη του πορεία ως τεχνικός της Αργεντινής ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και φήμες θέλουν την Λιντς να εξετάζει την περίπτωσή του.

Η Λιντς ψάνχει προπονητή κι ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι και αυτό του Αλεχάντρο Σαμπέλα. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής είναι παλιός γνώριμος στο «Έλαντ Ρόουντ» έχοντας φορέσει την φανέλα της ομάδας για μία σεζόν. «Στην Λιντς η κατάσταση είναι ενδιαφέρουσα και αισθάνομαι πως έχω αφήσει κάποιες εκκρεμότητες με τον σύλλογο», ανέφερε ο ίδιος στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της Λιντς, Μάσιμο Τσελίνο, αρχικά είχε δηλώσει ότι θα προσπαθήσει να προσλάβει έναν Βρετανό τεχνικό-ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι και του Ρόμπι Φάουλερ-αλλά όπως φαίνεται άλλαξε γνώμη.

«Ο Νιλ Ρέντφερν είναι πολύ απασχολημένος με την ακαδημία και πρέπει να κάνει αυτή τη δουλειά. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ο οποίος γνωρίζει πώς θα έπρεπε να παίζουν οι καλές ομάδες. Ωστόσο, θα έκανε πολύ μεγάλη ζημιά στην ακαδημία αν έμενε προπονητής στην πρώτη ομάδα. Θα είναι ο προπονητής στο παιχνίδι με την Μπέρνμουθ 100% και ίσως και το Σάββατο. Ωστόσο, έχω άλλα πλάνα για εκείνον. Σκέφτομαι έναν ξένο προπονητή με διεθνή εμπειρία, με τον οποίο θα μπορώ να δουλέψω. Πρέπει να συναντηθούμε και να μιλήσουμε, αλλά νομίζω ότι θα μας κάνει καλό», ανέφερε στην Yorkshire Evening Post.

 

Τελευταία Νέα