Εδώ είναι Πειραιάς!

Gazzetta team
Εδώ είναι Πειραιάς!

bet365

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στο Champions League με την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:45, NS1).

Κάθε αρχή και δύσκολη καθώς ο Ολυμπιακός βρίσκει με το καλημέρα στο φετινό του ταξίδι στο Champions League, την πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ της περυσινής διοργάνωσης.

Η Ατλέτικο είναι ο ορισμός της λέξης «ομάδας», η οποία μπορεί να μην τρομάζει με το ρόστερ της, αλλά πρέπει να ματώσεις για να την κερδίσεις. Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν έρθει στην Αθήνα με την ψυχολογία στα ύψη μετά το διπλό στο «Μπερναμπέου» επί της Ρεάλ Μαδρίτης, στο τοπικό ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Μίτσελ έχει καταστρώσει τα πλάνα του γύρω από το 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια ο αναντικατάστατος Ρομπέρτο, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μποτία, Αμπιντάλ, τον Ελαμπντελαουί στα δεξιά και τον Μασουάκου αριστερά. Αμυντικά χαφ θα ξεκινήσουν οι Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς (ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα περιμένει τον Μανιάτη ως την τελευταία στιγμή), στην δεξιά πτέρυγα ένας εκ των Αφελάι και Ντουρμάζ, αριστερά ο Κασάμι και ο Τσόρι πίσω από τον Μήτρογλου.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγερι, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Σιόβας, Σαλίνο, Μανιάτης, Μπουχαλάκης, Μπενίτες και Γιαννούλης.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Μόγια θα υπερασπιστεί στην εστία των «ροχιμπλάνκος», με τους Γκοντίν, Μιράντα στο κέντρο της άμυνας, τον Χουάνφραν δεξιά και τον Σικέιρα ή Ανσάλντι αριστερά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Τιάγκο και Γκάμπι και πιο μπροστά την τριάδα θα συνθέσουν οι Γκριζμάν ή Αρντά (αριστερά), Κόκε (δεξιά) και Γκαρσία πίσω από τον Μάντζουκιτς.

Την αποστολή της Ατλέτικο Μαδρίτης συμπληρώνουν οι Ομπλακ, Χέσους Γάμεθ, Χ. Χιμένεθ, Μ. Σουάρεθ, Τσέρτσι, Σαουλ και Ρ. Χιμένεθ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα