«Ζεστάθηκε» ο κόσμος του Άρη!

«Ζεστάθηκε» ο κόσμος του Άρη!

Απόστολος Παγώνης
«Ζεστάθηκε» ο κόσμος του Άρη!

bet365

Το gazzetta.gr αναλύει τα θετικά μηνύματα που βγήκαν από το παιχνίδι του Άρη με την Καστοριά. Ο κόσμος που στήριξε την νέα προσπάθεια, αλλά και το χτίσιμο μιας νεανικής ομάδας από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη!

«Στα εύκολα Άρης στα δύσκολα Αρειανάρα». Αυτή την έκφραση άκουγες συνεχώς μετά το τέλος του αγώνα με την Καστοριά από τους φιλάθλους του Άρη στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Εδώ που τα λέμε δεν έχουν και άδικο.

Τόσα πέρασε αυτό το σωματείο και ακόμα περάνει από ανθρώπους που το μόνο που τους ένοιαζε ήταν η προβολή και όχι το συμφέρον της ομάδας. Αυτοί πήγαν σπίτι τους, κάπως αργά βέβαια, αλλά πήγαν, με την ευχή να μην ξανά εμφανιστούν ποτέ στον δρόμο του Άρη. Νέο ξεκίνημα λοιπόν για τον «θεό του πολέμου» που προσπαθεί μέσα από τις στάχτες του να βγάλει κάτι αισιόδοξο για το μέλλον.

Το κοντέρ μηδένισε με τον Γιώργο Γαλανό ν’ αναλαμβάνει ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος τον Άρη πατώντας το κουμπί start. Στόχος είναι να επανέλθει η ομάδα από τα αλώνια στα σαλόνια. Το έργο δεν είναι εύκολο, αλλά δύσκολο, καθώς ο Γαλανός δεν είναι Μαρινάκης, ούτε Μελλισανίδης. Η αγάπη του για τον Άρη τον ώθησε να πάρει αυτή την απόφαση και να βγει μπροστά. Αν θα τα καταφέρει θα το δείξει ο χρόνος... Πάντως ο ίδιος και οι παίκτες χρειάζονται στήριξη από τον κόσμο, παράγοντες της ομάδας, αλλά και από επιχειρηματίες. Τα μηνύματα που βγήκαν μετά το παιχνίδι με την Καστοριά ήταν δύο.

Η παρουσία των 10.000 φιλάθλων στις εξέδρες του Βικελίδης, αλλά και η νεανική ομάδα που φτιάχνει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Οι οπαδοί του Άρη έδειξαν με την παρουσία τους πως «αγκαλιάζουν» αυτό το νέο ξεκίνημα που πάει να στηθεί. Αλλά και τα νέα παιδιά της ομάδας που θα σηκώσουν το βάρος της φετινής χρονιάς. Κανείς δεν περίμενε ότι θα υπήρχε τόσος κόσμος στο γήπεδο. Αυτό που κυριαρχούσε στις τάξεις των οπαδών του Άρη πριν από λίγες ημέρες ήταν η απογοήτευση γιατί το σωματείο δεν έβγαζε υγεία, αλλά πόνο και θλίψη. Ούτε την κατηγορία που θα παίξουν δεν γνώριζαν...

Όμως ο κόσμος απέδειξε είτε μέσω συνθημάτων «πως δεν σ’ άφησα στα δύσκολα», αλλά και «τι κι αν με πλήγωσες, αδιαφορώ», είτε μέσα από την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων, αλλά και διαρκείας πως θα είναι μια γροθιά και δεν πρόκειται ν’ αφήσει να γίνουν τα λάθη του παρελθόντος που οδήγησαν τον Άρη στην παρακμή και στην παρατεταμένη κρίση.

Το δεύτερο θετικό μήνυμα ήταν η ομάδα που δημιουργεί ο Δημήτρης Καλαιτζίδης. Ο Άρης έστω και με ελλιπές ρόστερ και προετοιμασία που διακόπηκε για μια ολόκληρη εβδομάδα έδειξε σε ένα μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ του.

Βέβαια από ένα και μόνο παιχνίδι δεν μπορούν να βγουν σαφή συμπεράσματα καθώς ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας. Ωστόσο αυτό που φτιάχνει ο Καλαιτζίδης δείχνει να βαδίζει στο σωστό δρόμο. Με τις προσθήκες παικτών η ομάδα θα φτιάχνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι βάζοντας τις βάσεις για την επιστροφή της εκεί που ανήκει... Στην Σούπερ Λίγκα με ένα αναγκαστικό πέρασμα φυσικά πρώτα από την Β’ Εθνική.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα