Ντουμίτρου: «Με έβριζε και με έφτυσε ο Καρντόσο»

Gazzetta team
Ντουμίτρου: «Με έβριζε και με έφτυσε ο Καρντόσο»

bet365

Για την ρατσιστική συμπεριφορά του Οράσιο Καρντόσο μίλησε ο Νικολάο Ντουμίτρου ο οποίος τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας τον έβριζε και τον έφτυνε συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Metropolis 95,5»:

Για τις πρώτες του εμπειρίες στη Βέροια: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τις εμφανίσεις μου και κυρίως για τις τρεις νίκες. Πιστεύω πως έχουμε περιθώρια να βελτιωθούμε».

Για τη δική του απόδοση: «Μπορώ να γίνω καλύτερος. Ακόμα δεν είμαι έτοιμος να παίξω σε υψηλούς ρυθμούς για 90 λεπτά. Δουλεύω, όμως, σκληρά και πιστεύω θα βελτιωθώ».

Για τους στόχους της Βέροιας: «Πιστεύω πως από αγώνα σε αγώνα θα γινόμαστε καλύτερα. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος αλλά πιστεύω πως η ομάδα πρέπει να είναι καλή σε κάθε προπόνηση και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες που αποτελούν».

Για το επίπεδο της Σούπερ Λίγκα: «Είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με πολύ καλούς παίκτες. Κυρίως είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα με πολλές ομάδες που είναι καλά οργανωμένες. Θεωρώ πως έκανα την καλύτερη επιλογή ερχόμενος στην Ελλάδα ακόμα και αν ήμουν σε ένα πρωτάθλημα πολύ υψηλού επιπέδου».

Για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από τον Καρντόσο: «Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, τα δίνεις όλα για τη νίκη και μερικές φορές ξεφεύγεις και λες πράγματα που δεν πιστεύεις. Ναι μου είπε υβριστικά λόγια, πράγματα που δεν μπορώ να επαναλάβω και το έκανε συνεχώς φτάνοντας στο σημείο και να με φτύσει. Πρέπει να υπάρχει αυτοέλεγχος και είναι ένα συμβάν που θέλω να ξεχάσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα