To τελικό πλάνο Μίτσελ για Ατλέτικο (vid)

To τελικό πλάνο Μίτσελ για Ατλέτικο (vid)

Δημήτρης Τομαράς
To τελικό πλάνο Μίτσελ για Ατλέτικο (vid)

bet365

Ενδεκάδα με Ντινγκά και Μιλιβόγιεβιτς ετοιμάζει με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μίτσελ. Ποιά τα φαβορί για την 11άδα.

Οι δοκιμές του Μίτσελ ήταν για ακόμα μία φορά ανακατεμένες. Ο Ισπανός δοκίμασε σχεδόν τα πάντα στην προπόνηση της Δευτέρας ενώ είχε διαρκώς στην... τσίτα τους παίκτες του. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, τις δοκιμές και τις τελευταίες πληροφορίες ο ερυθρόλευκος κόουτς για τον αγώνα με την Ατλέτικο θα έχει τον Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Σαλίνο, Μποτία, Αμπιντάλ και Μαζουάκου.

H εναλλατική για τον δεξιό μπακ είναι ο Ομάρ. Αμυντικό χαφ ο Ντινγκά, μέσα δεξιά ο Μιλιβόγιεβιτς, μέσα αριστερά ο Τσόρι Ντομίνγκες και στα δύο άκρα ο Κασάμι με τον Αφελάι. Επικρατέστερος για την επίθεση συνεχίζει να είναι ο Μήτρογλου. Είναι χαρακτηριστικό πως το τεχνικό επιτελείο δούλεψε πολύ πάνω στην ανασταλτική λειτουργία κυρίως του άξονα. Ο Μίτσελ θέλει τις καλύτερες δυνατές αντιδράσεις από τα χαφ του όταν δεν έχουν την μπάλα στην κατοχή τους.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας πάντα κρύβει μία ή και παραπάνω εκπλήξεις για το βασικό σχήμα. Μία τέτοια μπορεί να είναι ο Μπενίτες για την επίθεση. Σχετικά με τον Μανιάτη όπως γράψαμε και νωρίτερα με βάση τα τωρινά δείγματα γραφής θεωρείται από δύσκολο έως εξαιρετικά απίθανο να προλάβει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ισπανός τεχνικός όμως θέλει να περιμένει μέχρι την ύστατη στιγμή για τις επιλογές και τις τελικές του αποφάσεις.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα