«Πουθενά αλλού, εκτός από Λεωφόρο»

«Πουθενά αλλού, εκτός από Λεωφόρο»

Gazzetta team
«Πουθενά αλλού, εκτός από Λεωφόρο»

bet365

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν ενημερωθεί για το μπλοκάρισμα των χρημάτων της περιφέρειας και ξεκαθαρίζουν πως δεν το... κουνάνε από την Λεωφόρο.

Τη Δευτέρα το απόγευμα άρχισε να κυκλοφορεί η πληροφορία πως το 6ο θερινό κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου αποφάσισε να μπλοκάρει τα περίπου 7 εκατομμύρια της περιφέρειας για τα έργα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Από τον Παναθηναϊκό όμως ξεκαθάριζαν πως ούτε η ΠΑΕ, αλλά ούτε και ο Ερασιτέχνης έχουν ενημερωθεί για κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τοποθετηθούν σχετικά, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως η πιθανή αυτή εισήγηση διέρρευσε εκ του πονηρού.

Μάλιστα, όπως ξεκαθάριζαν «ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την πραγματικότητα, η οποία δεν μπορεί να τον βρει πουθενά αλλού πλην της Λεωφόρου Αλεξάνδρας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα