Τσουράκης: «Είναι νωρίς για στόχους»

Νίκος Τσιώκος
Τσουράκης: «Είναι νωρίς για στόχους»

bet365

Ο Θανάσης Τσουράκης μίλησε για την πρώτη νίκη του Πλατανιά και τις πρώτες εντυπώσεις του από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε πως είναι νωρίς για να τεθούν στόχοι.

Από τους καλύτερους παίκτες του Πλατανιά ήταν ο Θανάσης Τσουράκης, ο οποίος βοήθησε στο 0-3 των Χανιωτών στο Παγκρήτιο με ένα γκολ και μία ασίστ. Ο 24χρονος επιθετικός μέσος, που αγωνίζεται τόσο δεξιά όσο και αριστερά, αγωνίζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας και εξέφρασε τις πρώτες εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμη, αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του και τόνισε πως είναι νωρίς για να τεθούν στόχοι στον Πλατανιά.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη: «Ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο ματς σήμερα και καταφέραμε να ξεκολλήσουμε. Χρειαζόμασταν το πρώτο γκολ για να μπούμε καλά και να πάρουμε τη νίκη».

Για τις πρώτες εντυπώσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι σημαντικό να έχεις αγωνιστεί στο εξωτερικό. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ και βλέπω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ δυνατό. Σε κάθε παιχνίδι βελτιώνομαι και βρίσκω ρυθμό.

Σαν Έλληνας δεν είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστώ, αλλά είναι διαφορετικά να παίζεις στην Σούπερ Λίγκα. Στη Γερμανία πήγαινα σε ελληνικό σχολείο και με την οικογένειά μου μιλάω μόνο ελληνικά».

Για το ότι από τις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας ήρθε στην πρώτη της Ελλάδας: «Πάντα το όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ επαγγελματικά και είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Έχω όνειρα και θέλω να παίξω στην Εθνική και σε τόσο υψηλό επίπεδο».

Για τη ζωή στην Κρήτη: «Μου αρέσει πολύ η Κρήτη, η ζωή είναι πολύ ωραία και γενικότερα η Ελλάδα είναι πολύ όμορφη».

Για τους στόχους του Πλατανιά: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για στόχους γιατί είναι οι πρώτες αγωνιστικές. Κοιτάμε να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται και αρχικά θέλουμε να κυνηγήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία».

Για το πού του αρέσει να παίζει και τη βοήθειά του στην άμυνα στο σημερινό ματς: «Βοηθάμε όλοι και σε άμυνα και σε επίθεση και εξαρτάται απ' τον αντίπαλο. Πάντως για μένα είναι το ίδιο όπου και να με βάλει ο προπονητής μου. Είναι το ίδιο είτε αγωνίζομαι δεξιά είτε αριστερά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα