Κέρκυρα: «Στιγμές απόλυτης οδύνης»

Gazzetta team
Κέρκυρα: «Στιγμές απόλυτης οδύνης»

bet365

Συλληπητήρια ανακοίνωση για το χαμό του 19χρονου Ανδρέα Νίκα εξέδωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα, που τονίζει πως θα είναι δίπλα στην οικογένεια του σε ότι αυτή χρειαστεί...

Βαρύ το κλίμα στη κοινωνία της Κέρκυρας, αλλά και στην ομάδα του νησιού μετά τον άδικο χαμό του 19χρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων, Ανδρέα Νίκα σε τροχαίο δυστύχημα. Η ΠΑΕ Κέρκυρα, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας χαρακτηρίζει οδυνητές αυτές τις στιγμές που ζει ο σύλλογος και το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, ενώ δίνει τα συλληπητήριά της στην οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή και σημειώνει πως θα είναι δίπλα της σε ότι χρειαστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Yπάρχουν στιγμές που τα λόγια χάνουν την αξία τους και η πένα αρνείται πεισματικά να τρέξει στο χαρτί. Στιγμές απόλυτης οδύνης και θλίψης απέραντης, όπως αυτή που βιώνει η οικογένεια της ομάδα μας και ο κερκυραϊκός αθλητισμός από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Τότε, που επιβεβαιώθηκε ιατρικά το θλιβερό μαντάτο για τον ξαφνικό, πρώιμο «φευγιό» του 19χρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων, Ανδρέα Νίκα, σε τροχαίο δυστύχημα, το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή των Αλυκών.

Βαρύ το πένθος για όλους, σπαραγμός και πόνος, πρωτίστως, όμως, για τους συγγενείς, την οικογένεια του παλικαριού. Σύσσωμη η κοινωνία της ομάδος μας, διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα, συντετριμμένοι συλλυπούνται. Δηλώνοντας την αυτονόητη στήριξη, τη συμπαράστασή τους, έστω και γι’ αυτό το λίγο, το ελάχιστο που μπορεί να απαλύνει τον πόνο της τραγικής απώλειας.

Η κηδεία του Ανδρέα, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη (16/9, 17.00) στον Άγιο Σπυρίδωνα Κοτσέλα. Με σύσσωμούς παρόντες διοίκηση, παίκτες, προπονητικό επιτελείο και στελέχη. Για το στερνό «αντίο», στο καλύτερο παιδί, που βιάστηκε να φύγει για την ομάδα τ’ ουρανού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα