Δίωξη σε Καρντόσο

Gazzetta team
Δίωξη σε Καρντόσο

bet365

Πειθαρχική δίωξη στον Οράσιο Καρντόσο άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για την ρατσιστική επίθεση του ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι με τη Βέροια.

Με τιμωρία κινδυνεύει ο Οράσιο Καρντόσο, ο οποίος όπως κατήγγειλαν οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας επιτέθηκε ρατσιστικά στον συμπαίκτη τους Νικολάο Ντουμίτρου. Ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, καλείται πλέον να απολογηθεί στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί με βαριά καμπάνα...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΟΚ και στον ποδοσφαιριστή της HORACIO CARDOZO για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις του άρθρου 27 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Super League της 13/9/2014 Βέροια-ΑΟΚ)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα