Τσιώλης: «Διαφορετική φιλοσοφία με την Ξάνθη»

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Τσιώλης: «Διαφορετική φιλοσοφία με την Ξάνθη»

bet365

Τους λόγους που έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα της Ξάνθης, εξήγησε στο gazzetta.gr ο Σάκης Τσιώλης, που τόνισε πως διαπιστώθηκε αδιέξοδο σε θέματα διαφορετικής φιλοσοφίας με την διοίκηση του συλλόγου.

Παρελθόν αποτελεί από την Ξάνθη ο Σάκης Τσιώλης, αφού έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με την Ακριτική ομάδα. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, τονίζοντας πως οι διαφορές στην φιλοσοφία με την διοίκηση, κατέληξαν σε αδιέξοδο.

«Συνειδητοποιήσαμε πως υπήρχαν κάποιες διαφορές στην φιλοσοφία την δική μου και της διοίκησης, που τελικά έφταναν στο σημείο να γίνονται... αδιέξοδα. Στην αρχή, τα πράγματα μοιάζουν πιο απλά και περιμένεις πως θα βρεθούν λύσεις. Όταν όμως βλέπεις πως αυτό δε γίνεται, τότε είναι καλύτερο να τελειώνεις νωρίς την όλη κατάσταση, προτού σε φθείρει.

Σίγουρα, για εμένα δεν είναι ότι καλύτερο να μην ολοκληρώνω το έργο μου και να αποχωρώ μετά την 3η αγωνιστική. Όπως είπα και πριν, όμως, καλύτερα να βρίσκεις λύσεις, πριν οδηγηθείς σε εντάσεις. Έτσι, αποφασίσαμε με την διοίκηση να μην συνεχίσουμε μαζί και να χωρίσουμε σαν φίλοι.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, όπως και τον κόσμο της ομάδας, που με στήριξε και ακόμα και τώρα που έγινε γνωστό πως αποχωρώ, μου δείχνει την αγάπη του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα