Μίλησαν στα αποδυτήρια οι «πράσινοι»

Gazzetta team
Μίλησαν στα αποδυτήρια οι «πράσινοι»

bet365

Μίνι σύσκεψη έγινε στα αποδυτήρια της Μυτιλήνης μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για το τι δεν πήγε καλά στο ματς με τη Καλλονή.

Η ήττα από την Καλλονή, η αστοχία και τα πολλά νεύρα που είχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης, έφερε κατήφεια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μετά το τελευταίο σφύριγμα και αφού πήγαν στα αποδυτήρια, οι «πράσινοι» έμειναν για λίγο μόνοι τους και έκαναν ένα μίνι... group therapy.

Όπως αναφέρει η «Sportday», οι πιο έμπειροι και οι αρχηγοί, ήταν αυτοί που πήραν αυτή την πρωτοβουλία και συζητήθηκαν τα όσα έγιναν στη Μυτιλήνη.

«Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Χάνουμε τον έλεγχο, εκνευριζόμαστε και δεν έχουμε καμία συγκέντρωση στο παιχνίδι. Πάλι κάναμε λάθος και φάγαμε ένα εύκολο γκολ με την πρώτη αφορμή, πάλι χάσαμε ευκαιρίες. Αδικούμε τους εαυτούς μας. Στο χέρι μας είναι να γυρίσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και κόντρα στους διαιτητές», μετά από αυτές τις ατάκες που είναι μερικά απ' όσα ειπώθηκαν, άπαντες έδωσαν υπόσχεση πως θα ανατρέψουν αυτή την κατάσταση αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ντιναμό την Πέμπτη στη Λεωφόρο.

Να σημειωθεί πως Κουτρουμπής και Πέτριτς, ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς ο πρώτος γνώριζε πως ευθύνεται στο γκολ που έφερε την ήττα, ενώ ο δεύτερος τα είχε με τον εαυτό του και τις ευκαιρίες που έχασε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα