Έξαλλος με τον Τριτσώνη ο Λαγός

Gazzetta team
Έξαλλος με τον Τριτσώνη ο Λαγός

bet365

Με τον διαιτητή της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Καλλονή τα είχε ο Τάσος Λαγός, πιστεύοντας πως άφηνε τους αντιπάλους να κάνουν θέατρο και καθυστερήσεις.

Αρκετά νεύρα με τον διαιτητή του αγώνα Καλλονή-Παναθηναϊκός, Τριτσώνη, είχε ο Τάσος Λαγός μετά την ήττα του «τριφυλλιού» στη Μυτιλήνη. Ο νεαρός χαφ, τόνισε πως ο διαιτητής της αναμέτρησης δεχόταν τα θέατρα και τις καθυστερήσεις των ποδοσφαιριστών της Καλλονής χωρίς να τους βγάζει κάποια κάρτα που σε πολλές περιπτώσεις θα ήταν και η δεύτερη.

«Αν δεχτείς το γκολ, ιδίως εκτός έδρας και με τέτοιες ομάδες, είδατε τι συνέβη εκτός έδρας. Πέφτανε κάτω, έκαναν όλο καθυστερήσεις, θέατρο για χτύπημα... Νομίζω πως όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν. Ολο λέμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάθε χρόνο γίνονται και χειρότερα. Δεν γίνεται να πέφτουν όλη την ώρα κάτω, να κάνουν καθυστερήσεις, να κάνουν θέατρο και ο διαιτητής να κάθεται έτσι και να μην κάνει τίποτα. Ας τους βγάζει κάρτα και ας είναι δεύτερη. Δεν το κατάλαβα. Δηλαδή όταν εμείς κερδίζουμε και είμαστε στη Λεωφόρο ή όπου αλλού και αν είμαστε, θα κάνουμε αυτά τα πράγματα; Θα καθίσουμε να κάνουμε καθυστέρηση; Ας μας βγάλει κάρτα και εμάς ο διαιτητής. Οι πιο πολλοί παίκτες σήμερα είχαν κάρτα, έκαναν καθυστέρηση και ο διαιτητής δεν έβγαζε δεύτερη κίτρινη. Τι να πω...», ήταν τα λόγια του στη κάμερα της NOVA.

Από την πλευρά του ο Στέφανος Κοτσόλης, είπε: «Είμαστε πολύ προβληματισμένοι, δεν είναι εικόνα που αρμόζει στην ομάδα μας. Εμείς ανεβάσαμε τον πήχη με τις περσινές εμφανίσεις και τα περσινά αποτελέσματα, εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε με το πρόσωπο που πρέπει και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στο πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα