Έδωσε συγχαρητήρια ο Καραμάνος

Gazzetta team
Έδωσε συγχαρητήρια ο Καραμάνος

bet365

Τα συγχαρητήριά του στον Παναιτωλικό για την καλή εμφάνιση έδωσε ο Καραμάνος, που παραδέχτηκε πως οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στο φινάλε.

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Τάσος Καραμάνος, μετά το 0-0 στο Περιστέρι...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της NOVA:

«Καλό είναι να τρέχεις, να πιέζεις τον αντίπαλο αλλά στο ποδόσφαιρο το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια του αντιπάλου, έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, έπαιζε καλά στον κλειστό χώρο. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, γιατί έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με αντιπάλους που κλείνονται. Χαίρεσαι να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια. Ένα πολύ μεγάλο μας "όπλο" είναι τα στημένα, δεν το κάναμε σήμερα και δεν είναι κακό να κερδίζεις ματς μέσα απ' τα στημένα. Το αποτέλεσμα κρατάς στο τέλος. Το θέμα είναι και το πώς σε αντιμετωπίζει ο αντίπαλος και ο κόουτς του Παναιτωλικού είχε μελετήσει καλά τον τρόπο ανάπτυξής μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναιτωλικού. Δεν πρέπει αυτό το αποτέλεσμα να μειώσει την προσπάθειά μας, πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Αυτή η ομάδα χρειάζεται δύναμη για να πετύχει σπουδαία πράγματα. Βάσει της ευκαιρίας που έχασε ο Παναιτωλικός αυτή η εικόνα μένει, το αποτέλεσμα ωστόσο ήταν δίκαιο. Εμείς θέλουμε λίγο ακόμα για να έρθουμε στα γνωστά μας στάνταρ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα