Ανεύρυσμα και προσπάθειες για «401»

Gazzetta team
Ανεύρυσμα και προσπάθειες για «401»

bet365

Με ιατρικό ανακοινωθέν το Γενικό Νοσοκομείο “Βενιζέλειο” επισημαίνει πως ο άτυχος 46χρονος που τραυματίστηκε στα επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτος-Εθνικός είχε ήδη ανεύρυσμα, ενώ ξεκαθαρίζει πως γίνονται προσπάθειες για την διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Κρίσιμες οι ώρες για τον άτυχο 46χρονο φίλο του Εθνικού που δέχθηκε επίθεση από ανεγκέφαλους στον αγώνα με τον Ηρόδοτο. Ο σοβαρά τραυματίας φίλος των Πειραιωτών βρίσκεται στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου “Βενιζέλειο”, με το ιατρικό ανακοινωθέν να κάνει λόγο για βαριά εγκεφαλική αιμορραγία, η οποία οφείλεται και σε ανεύρυσμα που είχε.

Όπως είναι λογικό, όλοι στον Εθνικό, αλλά και στην χώρα συνολικά παρακολουθούν με μεγάλη αγωνία την κατάσταση της υγείας του, με τον πρόεδρο της ομάδας Αλέξη Αγγελόπουλο να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και να καταγγέλλει τους πάντες με δηλώσεις του στο gazzetta.gr.

Πλέον αυτό που προσπαθούν οι γιατροί, είναι να μπορέσουν να προετοιμάσουν την αεροπορική διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, καθώς το ΠΑ.Γ.Ν.Η.-Γ.Ν."Βενιζέλειο", δεν έχει τις κατάλληλες υποδομές για να αντιμετωπίσει ένα τόσο σοβαρό επεισόδιο.

Όσον αφορά το ιατρικό ανακοινωθέν, αυτό αναφέρει: «Σήμερα 14/09/2014 και ώρα 17.10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν."Βενιζέλειο", άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος.

Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και δια της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγο ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ενώ προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή.

Από τη Διοίκηση του ΠΑ.Γ.Ν.Η.-Γ.Ν."Βενιζέλειο"».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα