Άρης-Καστοριά 3-1

Άρης-Καστοριά 3-1

Gazzetta team
Άρης-Καστοριά 3-1

bet365

«Άρη θυμήσου μια ζωή μαζί σου» φώναζαν οι 10.000 (!) φίλαθλοι του Άρη που βρέθηκαν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Football League 2. Οι «κίτρινοι» επιβλήθηκαν στη πιο δύσκολη πρεμιέρα του συλλόγου στα 100 χρόνια ιστορίας του της Καστοριάς με 3-1.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης με μόλις 17 παίκτες στην διάθεσή του κατέβασε ότι καλύτερο διέθετε απόψε το απόγευμα, γιατί από αύριο (15/9) θα γίνουν προσπάθειες να εκδοθούν τα δελτία των ποδοσφαιριστών που έχουν αποκτηθεί. Οι Θεσσαλονικείς μόλις στο 4ο λεπτό πέτυχαν το γκολ με τον Γιαννίτση διώχνοντας το όποιο άγχος είχαν οι παίκτες σ’ αυτή την νέα προσπάθεια. Από στημένη μπάλα με φάουλ που εκτέλεσε ο Σουνάς, ο Γιαννίτσης πήδηξε πιο ψηλά από τους αμυντικούς της Καστοριάς και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Τσοτουλίδη για το 1-0.

Μετά το γκολ ο Άρης πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα. Στο 13΄σέντρα του Λιόλιου, κεφαλιά του Καπνίδη ελάχιστα έξω, ενώ στο 17΄ είχαμε διπλή ευκαιρία για τον Άρη. Σουτ του Ντούγκα ο Τσοτουλίδης απέκρουσε με αμυντικούς να διώχνουν σε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης σουτ του Σταυρόπουλου η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξιό δοκάρι των φιλοξενούμενων. Ενώ η τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων χάθηκε στο πρώτο μέρος στο 44ο λεπτό. Ο Σουνάς με βαθιά μπαλιά πίσω από το κέντρο, έβγαλε τον Καπνίδη μόνο του απέναντι στον Τσοτουλίδη με τον νεαρό φορ του Άρη να πλασάρει ελάχιστα έξω από το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Και στην επανάληψη ο Άρης ήταν καλύτερος και στο 52΄ «κλείδωσαν» την νίκη και πάλι από στημένη φάση. Ο Λιόλιος χτύπησε το φάουλ που κέρδισε ο Ρένια και εξ’ επαφής με κεφαλιά ο Γκόλιας πέτυχε το 2-0! Εννιά λεπτά αργότερα ήρθε και το 3-0 με τον Γκόλια. Ύστερα από κόρνερ του Λιόλιου η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι με τον νεαρό επιθετικό να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Η Καστοριά πέτυχε το γκολ της τιμής στο 75’ από τραγικό λάθος του Μπαϊμάκη, που είδε το γέμισμα του Σπανού να καταλήγει στα δίχτυα του.

Άρης: Mπαϊμάκης, Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Ντούγκα, Γκόλιας, Ρένια, Λεμονής, Καπνίδης, Σουνάς, Σταυρόπουλος

Καστοριά: Τσοτουλίδης, Μπαϊρακτάρης, Σπανός, Σουμελάς, Αθανασιάδης, Μηλιάτης, Σαββαϊδης, Καλαϊτζίδης, Τσαμασλίδης, Σαπανίδης, Νταμζί

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα