Λεβαδειακός - Πανθρακικός 1-1

Gazzetta team
Λεβαδειακός - Πανθρακικός 1-1

bet365

Λεβαδειακός και Πανθρακικός συνεχίζουν χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα αφού έμειναν στο 1-1 στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Από μία ισοπαλία είχαν οι Λεβαδειακός και Πανθρακικός μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές και είπαν να τις... ζευγαρώσουν. Βοιωτοί και Θρακιώτες έπαιξαν με μοναδικό στόχο τη νίκη αλλά, όπως συμβαίνει πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτό που κατάφεραν ήταν να μοιραστούν τα πάντα με το τελικό 1-1.

Σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν και ο καλύτερος λόγω της έντονης βροχόπτωσης, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και ο Πανθρακικός ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με την κεφακιά του Ιγκορ στο 10' μετά την σέντρα του Μπαϊκαρά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έψαχναν τον Μάντζιο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το 1-1, τελικά, ήρθε για τους γηπεδούχους στο 36' με την κεφαλιά του Βούκσεβιτς μετά το φάουλ του Ορτέγκα. Παρ' όλα αυτά, ο Πανθρακικός θα μπορούσε να περάσει ξανά μπροστά στο σκορ στο τέλος του πρώτου μέρους αλλά ο Πέρεθ σούταρε άουτ από καλή θέση.

Το ματς ήταν αμφίρροπο και στην επανάληψη, αν και ο ρυθμός έπεφτε όσο περνούσε η ώρα. Ο ορεξάτος Ορτέγκα ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης για τους γηπεδούχους αλλά δεν κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, όπως δεν τα κατάφερε και ο Ντιγκινί για τους φιλοξενούμενους στο 76', όταν έκανε την προβολή στο πίσω δοκάρι αλλά δεν βρήκε στόχο.

Man of the match: Ο Ορτέγκα ήταν ο καλύτερος παίκτης του Λεβαδειακού και αυτός που έκανε ό,τι μπορούσε για να δώσει στην ομάδα του τη νίκη. Εφτιαξε φάσεις για τους συμπαίκτες του, κάποιες τις τελείωσε αυτός και μπορεί να μην υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά ο ίδιος έκανε ό,τι μπορούσε.

Στο ύψος του: Σταθερός ήταν ο τερματοφύλακας Φερνάντες του Πανθρακικού όποτε χρειάστηκε να επέμβει στο δεύτερο μέρος, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να πάρει αποτέλεσμα.

Αδύναμος κρίκος: Ο Ντιγκινί μπήκε ως αλλαγή για τον Πανθρακικό στο δεύτερο μέρος και είχε δύο ευκαιρίες για να δώσει τη νίκη. Τελικά δεν εκμεταλλεύτηκε καμία.

Η γκάφα: Την έκανε ο Πιντέρ στο πρώτο μέρος, όταν έχασε την μπάλα σε μια εύκολη φάση και ο Λεβαδειακός κινδύνεψε σοβαρά να δεχθεί δεύτερο γκολ.

Το στραγάλι: Δεν υπήρξε κάποια φάση που να προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από κάποια εκ των δύο ομάδων, πράγμα που σημαίνει ότι η διαιτησία ήταν καλή.

Το ταμείο του Gazzetta: Τα κακά νέα για τους Λεβαδειακό και Πανθρακικό είναι ότι παραμένουν χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές. Τα καλά έχουν να κάνουν με την εμφάνιση των δύο ομάδων, που έψαξαν τη νίκη ως το τέλος και έδειξαν ότι είναι θέμα χρόνου να ξεμπλοκάρουν.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης):
Στρατηλάτης, Πρόγιτς, Πιντέρ, Τόμας, Γεωργιάδης, Βούκσεβιτς, Γκόμεζ, Ζίτο, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεφ (69' Μπορνταγκαράϊ), Μάντζιος.

Πανθρακικός (Ακης Μάντζιος): Φερνάντες, Εμπόου, Σερφά, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Πέρεθ (85' Κάσες), Λαδάκης (46' Μεχία), Ποτουρίδης, Τζάνης (59' Ντιγκινί), Χασομέρης, Ίγκορ.

Δείτε εδώ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα της Λιβαδειάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα