Ατομικά πάλι ο Μανιάτης, προπονήθηκε ο Ντινγκά

Ατομικά πάλι ο Μανιάτης, προπονήθηκε ο Ντινγκά

Δημήτρης Τομαράς
Ατομικά πάλι ο Μανιάτης, προπονήθηκε ο Ντινγκά

bet365

Σε ρυθμούς Champions League κινείται ο Ολυμπιακός μετά τον ΟΦΗ. Ατομικό ξανά ο Μανιάτης, προπονήθηκε κανονικά ο Ντινγκά. Το πρόγραμμα της Δευτέρας. Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια.

Μία μέρα μετά την ιδιαίτερα θετική εμφάνιση, αλλά και τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ρέντη. Το ματς με τους Κρητικούς ανήκει στο παρελθόν και η ομάδα επικεντρώνεται στο προσεχές πολύ σπουδαίο ματς της Τρίτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου πρόκειται για την μεγάλη πρεμιέρα του Champions League.

Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σε όλο το ματς ή στο μεγαλύτερο μέρος αυτού έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και έριξαν το βάρος στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, καθώς και στην τακτική. Επίσης, έκαναν δίτερμα σε μικρό χώρο. Ατομικό συνεχίζει ο Μανιάτης ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Ντινγκά. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθεί ο Αμπντεσαλάμ Ιμπραΐμ.

Την Δευτέρα το πρόγραμμα του Ολυμπιακού διαμορφώνεται ως εξής:

-Στις 17:00 στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ (εκ μέρους των παικτών θα γίνουν δηλώσεις από τον Ρομπέρτο).

- Στις 19:00 στο Ρέντη είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας, ανοιχτή για τα πρώτα 15 λεπτά για τα ΜΜΕ.

- Η συνέντευξη Τύπου της Ατλέτικο θα γίνει στις 19:30 στο Καραϊσκάκη και στις 20:00 οι Ισπανοί θα προπονηθούν στο φαληρικό γήπεδο.

Τέλος υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το μεσημέρι της Κυριακής οι Ισπανοί επέστρεψαν 1.000 εισιτήρια των 40 ευρώ. Σε αυτόν τον αριθμό πρέπει να προσθέσει κανείς άλλα 500 των 40 ευρώ και πολύ λίγα των 25. Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών βέβαια θα πρέπει να βιαστούν για να προλάβουν να βρουν τα μαγικά χαρτάκια.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα