Απόνιο και Μερεμπασβίλι στον ΟΦΗ

Απόνιο και Μερεμπασβίλι στον ΟΦΗ

Φώτης Καρακούσης
Απόνιο και Μερεμπασβίλι στον ΟΦΗ

bet365

Σε δύο ακόμα μεταγραφές προχώρησε ο ΟΦΗ με τους Κρητικούς να συμφωνούν με τον Ισπανό Απόνιο και τον Γεωργιανό Μερεμπασβίλι, οι οποίοι αναμένεται σύντομα στο Ηράκλειο για να ενσωματωθούν στην ομάδα.

Η προσπάθεια ενίσχυσης στον ΟΦΗ δεν σταματά, με τους Κρητικούς να πραγματοποιούν δύο ακόμα μεταγραφές. Συγκεκριμένα συμφώνησαν με τον Αντόνιο Καλντεάνο Μπενίτες (Απόνιο) καιν τον Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, με τους δύο παίκτες να είναι έτοιμοι να έρθουν το συντομότερο δυνατό στην Ελλάδα και να τεθούν στην διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Ισπανός Απόνιο (φωτό κάτω) είναι 30 ετών, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και ξεκίνησε την καριέρα του στην Μαρμπέγια. Το όνομά του το έφτιαξε στην Μάλαγα όπου αγωνίστηκε από ρο 2007 έως το 2012, έχοντας σε 120 παιχνίδια 15 γκολ, ενώ μετά έπαιξε στην Σαραγόσα και την Λας Πάλμας.

Ο Γεωργιανός Μερεμπασβίλι (κεντρική φωτό), είναι 28 ετών μεσοεπιθετικός και ξεκίνησε στην Ντιναμό Τμπίλισι, στην συνέχεια πήγε στην Βοϊβοντίνα όπου σε δύο χρόνια είχε 53 ματς και 11 γκολ, πριν επιστρέψει και πάλι στην Ντιναμό. Έχει 17 συμμετοχές στην Εθνική Γεωργίας και στον ΟΦΗ θα βρει τον συμπατριώτη του Λόρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα