Το μενού τα έχει όλα...

Γιώργος Βροντάκης
Το μενού τα έχει όλα...

bet365

Το πρωτάθλημα μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων ξανά άρχισε και στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το Καλλονή – Παναθηναϊκός (20:30, NS1), όμως, σπουδαία ματς γίνονται και σε Νέα Σύρνη, Περιστέρι, Λιβαδειά και Ξάνθη.

Το κυρίως πιάτο της 3ης αγωνιστικής της Superleague είναι σήμερα με το μενού να περιλαμβάνει 5 σημαντικούς αγώνες.

Σερβίρισμα στη Νέα Σμύρνη...
Ο πρώτος χρονικά είναι στη Νέα Σμύρνη (16:00, NS2) με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να έχουν στο μυαλό τους και το ματς της Πέμπτης με την Μπεσίκτας. Οι κυανέρυθροι του Δημήτρη Τερεζόπουλου αναμένεται να ξεκινήσουν με τους: Γιαννακόπουλος - Πάνος, Παντίδος, Χατζηισαΐας, Τασουλής - Μητρόπουλος, Σιώπης - Κολοβός, Μπούζας, Μπουμάλ – Γιάννου.

Από την άλλη, ο Στάικος Βεργέτης θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν με τους: Θεοδωρόπουλος - Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Παντελιάδης - Μουνάφο, Ουσέρο - Μάσα, Ρόλε, Μπαντιμπανγκά - Μπαράλες.

Τα βλέμματα στον Φωτάκη στο Περιστέρι
Στο Περιστέρι, ο ατρόμητος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό με τον Γιώργο Φωτάκη να επιστρέφει στην έδρα της πρώην ομάδας του.

Ο Παράσχος αναμένεται να έχει στη βασική ενδεκάδα τους: Τσέναμο - Κούρος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος - Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Ουμπίδες, Καραμάνος - Ναπολεόνι, Παπάζογλου, ενώ οι Αγρινιώτες του Μάκη Χάβου θα παίξουν με τους: Ράφαελ - Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Μαλεζάς - Γοδόι, Παπουτσογιαννόπουλος - Κάπελ, Μαρτίνες, Βιγιαφάνες - Άλβες.

Με τη δύναμη της Λιβαδειάς
Στη Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός που πάντα στηρίζεται στην έδρα του θα υποδεχτεί τον Πανθρακικό που δεν έχει ξεκινήσει καλά. Οι Βοιωτοί επιστρέφουν στη φυσική τους έδρα, αφού πρεμιέρα έκαναν ως γηπεδούχοι στο ΟΑΚΑ και ο Σάββας Παντελίδης θα δώσει φανέλα βασικού στους: Στρατηλάτης - Νικολακάκης, Πίντερ, Κώτσιος, Πρόγιτς - Γκόμεζ, Τομάς - Ορτέγα, Ζίτο, Βούκσεβιτς - Μάντζιος.

Στην αντίπαλη πλευρά, ο Άκης Μάντζιος θα παρατάξει στο 3-5-2 τους: Φερνάντεζ - Χρήστου, Σερφά, Εμπόου - Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Μεχία - Κάσες, Ιγκόρ.

Η επιστροφή του Τσιώλη
Στα Γιάννινα, ο ΠΑΣ φιλοξενεί την Ξάνθη του Σάκη Τσιώλη που έχει περάσει από τον πάγκο των Ηπειρωτών. Μάλιστα, είχε κάτσει πολύ λίγο και σήμερα επιστρέφει στους «Ζωσιμάδες» για πρώτη φορά μετά τη φυγή του.

Οι γηπεδούχοι που είναι αήττητοι θα ξεκινήσουν με τους: Βελλίδης - Ντάσιος, Στρούνα, Τζιμόπουλος, Μπέριος - Λίλα, Μιχαήλ - Τσάβεζ, Γιάκος, Κοροβέσης – Ίλιτς, ενώ οι Ακρίτες με τους: Κυριακίδης - Μπέρτος, Γούτας, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης – Ομπόντο, Παπαστεριανός - Σολτάνι, Ολιβέιρα, Λουσέρο - Καπετάνος.

Με τον Ανρί Καμαρά η Καλλονή
Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Καλλονή υποδέχεται στη Μυτιλήνη τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν προβλήματα απουσιών και μάλιστα θα ξεκινήσουν με τον Ανρί Καμαρά. Η πιθανή 11άδα αποτελείται από τους: Χογκ - Βαλιός, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Γιορέντε - Κεϊτά, Καλτσάς - Μανούσος, Λεοζίνιο, Καμαρά - Χουάνμα.

Στο πράσινο στρατόπεδο, ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να φύγει με το διπλό από το νησί και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους: Κοτσόλης – Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο – Μέντες, Ζέκα, Μπούι - Ντίνας – Κλωναρίδης, Πέτριτς.

Το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Supeleague:
Πανιώνιος – Αστέρας Τρ. (16:00, NS2)
Ατρόμητος – Παναιτωλικός (18:15, NS2)
Λεβαδειακός – Πανθρακικός (18:15, NS3)
ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη (18:15, NS4)
Καλλονή – Παναθηναϊκός (20:30, NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα