Άνοιξε... λογαριασμό ο Μπερίσα

Gazzetta team
Άνοιξε... λογαριασμό ο Μπερίσα

bet365

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σημείωσε ο Μπερίσα, που σκόραρε στο 5-1 της ομάδας Νέων επί της Καλλονής.

Με χαρακτηριστική άνεση πήραν το τρίποντο στο παιχνίδι με την ομάδα της Μυτιλήνης οι «πράσινοι», που σκόρπισαν στους... πέντε ανέμους την Καλλονή. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Σάμιου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο κι ο Σουηδός φορ πέτυχε το πρώτο του τέρμα με το τριφύλλι στο στήθος.

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 4-0 για τον Παναθηναϊκού, που προηγήθηκε με τον Μπαλατσούρα από νωρίς, τον Μαλντίν να κάνει το 2-0 λίγο αργότερα και τον Μπερίσα να δίνει διαστάσεις θριάμβου στο ντεμπούτο του με τους Νέους. Το τέταρτο γκολ ήρθε από τα 11 βήματα ξανά με τον Μπαλατσούρα και στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Λάμπρου -επίσης στο ντεμπούτο του- μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπερίσα έγραψε το 5-0 και οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν στο να μειώσουν στη συνέχεια.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν με δέκα παίκτες από το 70' όπου ο Κότσαρης χτύπησε στον αστράγαλο κι έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ είχαν ήδη γίνει και οι τρεις από τον Σάμιο. Έτσι για το υπόλοιπο της αναμέτρησης θέση κάτω από τα γκολπόστ πήρε ο Μαλντίν, που έκανε μάλιστα και 2-3 επεμβάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα