«Ο Πλεξίδας έστειλε χούλιγκανς στον Βόλο»

Gazzetta team
«Ο Πλεξίδας έστειλε χούλιγκανς στον Βόλο»

bet365

Η κόντρα ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ολυμπιακό Βόλου καλά κρατεί, με τους «ερυθρόλευκους» να βγάζουν καυστική ανακοίνωση.

Με αρκετά ειρωνικό σχολίασε την απουσία του Βαγγέλη Πλεξίδα από τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία, μάλιστα, τον κατηγόρησε πως έστειλε χούλιγκανς για να δημιουργήσουν προβλήματα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τη λύπη της που δεν φιλοξένησε στον πανέμορφο Βόλο τον κ. Πλεξίδα. Προφανώς ο κ. Πλεξίδας, όντας σίγουρος για τον αποκλεισμό της ομάδας του, προτίμησε να παρακολουθήσει τον αγώνα από την τηλεόραση και να στείλει στο ΕΑΚ χούλιγκαν με μοναδικό σκοπό να διαταράξουν τη φιλόξενη ατμόσφαιρα της πόλης μας.

Υ.Γ.: Αλήθεια κ. Πλεξίδα. Θυμάστε ακόμα ποια είναι η καλύτερη γεωγραφική ταμπέλα στη Θεσσαλία;».

Παράλληλα, σε άλλη ανακοίνωση οι «ερυθρόλευκοι», κατηγόρησαν την αστυνομία, καθώς της... χρέωσε τα επεισόδια που εντός του γηπέδου.

«Πριν από δύο εβδομάδες η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου επιβράβευσε την άψογη στάση που τήρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας και επικρότησε τα μέτρα τάξης που εφάρμοσε στον αγώνα του Αλκαζάρ. Ωστόσο, αυτή τη φορά είμαστε αναγκασμένοι να καταδικάσουμε τις όποιες ενέργειες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας στον χθεσινοβραδινό αγώνα, που δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, επιτρέποντας σε 30 οπαδούς της Λάρισας να προκαλέσουν αναταραχή σε μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα