Παντελής: «Προκρίθηκε ο καλύτερος»

Νίκος Τσιώκος
Παντελής: «Προκρίθηκε ο καλύτερος»

bet365

Ο Νίκος Παντελής πιστεύει ότι με βάση τα δύο παιχνίδια προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα, ενώ αφιέρωσε την πρόκριση στον κόσμο.

Στους παίκτες και στον κόσμο αφιέρωσε την πρόκριση ο Νίκος Παντελής στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου πιστεύει πως προκρίθηκε ο καλύτερος και στάθηκε στο πρωτάθλημα, που ακολουθεί.

«Θέλω να δώσω συγχαρητηρία στους ποδοσφαιριστές μου γιατί η πρόκριση τους ανήκει ολοκληρωτικά. Και στα δύο παιχνίδια και στο πρώτο και στον επαναληπτικό τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα, είχαν ψυχή, είχαν πάθος και συνολικά με την εμφάνιση και των δυο παιχνιδιών προκριθήκαμε δίκαια.

Νομίζω οτι κάναμε πολλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά στο τέλος που το παιχνίδι έγινε ροντέο είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο που δεν μπόρεσε να είναι εδώ, αλλά ήρθε και εμψύχωσε και στα δύο παιχνίδια την ομάδα.

Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα γιατί η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο που είναι η Α' Εθνική κατηγορία. Βέβαια, θα ήθελα να ήταν και ο άλλος προπονητής εδώ (δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο Παναγόπουλος) γιατί δεν είναι σωστό να έρχεται κάποιος και να μιλάει μόνος του. Περιμένουμε την κλήρωση τη Δευτέρα και το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα: «Με βάση τα δύο παιχνίδια νομίζω ότι προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα. Η πρόκριση είναι και ψυχολογική ένεση για την ομάδα γιατί η Λάρισα είναι από τους ανταγωνιστές στο πρωτάθλημα».

Για τα τελειώματα των φάσεων: «Είχαμε πει ότι το δεύτερο παιχνίδι θα ήταν πιο δύσκολο. Εμείς κοιτάξαμε να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Ξέραμε ότι θα παίξουμε εύκολα την κόντρα επίθεση, όμως το άγχος και η επιπολαιότητα, επειδή ήταν το παιχνίδι σαν ρώσικη ρουλέτα, δεν μας βοήθησαν να βάλουμε ένα γκολ».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Ίσως είναι η πρώτη φορά που δεν είχαμε τόσο καλή αμυντική λειτουργία. Η Λάρισα πήρε μέτρα, αλλά μας απείλησε με μεγάλες μπάλες. Σε άλλα παιχνίδια είχαμε καλύτερη αμυντική λειτουργία».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα