Η ερυθρόλευκη ενδεκάδα με ΟΦΗ

Δημήτρης Τομαράς
Η ερυθρόλευκη ενδεκάδα με ΟΦΗ

bet365

Ενδεκάδα με Αυλωνίτη, Μιλιβόγιεβιτς, Σαλίνο, Φουστέρ και φυσικά Μήτρογλου ετοιμάζει ο Μίτσελ για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Με βάση τις δοκιμές του Μίτσελ και τις ενδείξεις που υπάρχουν από το Ρέντη για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Σαλίνο αποκτά προβάδισμα έναντι του Ομάρ (λόγω της επιβάρυνσης του Νορβηγού με την Εθνική), Αυλωνίτης και Αμπιντάλ θα είναι τα δύο στόπερ και ο Μαζουάκου αριστερό μπακ, σε μία θέση όπου υπάρχει και ο Γιαννούλης.

Για τον άξονα ο Μιλιβόγιεβιτς θα είναι αμυντικό χαφ με τον Κασάμι μπροστά του και τον Φουστέρ ως επικρατέστερο να παίξει πίσω από τον βασικό φορ, Μήτρογλου. Στα δύο φτερά θα τοποθετηθούν οι Αφελάι και Ντουρμάζ. Για τον άξονα έχει θέσει υποψηφιότητα και ο Μπουχαλάκης ενώ ο Μίτσελ θέλει να τεστάρει αρκετά πράγματα ενόψει Ατλέτικο Μαδρίτης.

Για τον Μήτρογλου βέβαια είναι η μεγάλη και δυναμική επιστροφή του στο Λιμάνι. Ο διεθνής φορ που στην αποστολή του ματς με τον ΟΦΗ και θα ξεκινήσει βασικός, έχει να παίξει στον Ολυμπιακό από τις 18 Ιανουαρίου 2014. Πρόκειται λοιπόν για ένα come back διαφορετικό από τα άλλα με τον κόσμο των Πειραιωτών να ετοιμάζεται να τον αποθεώσει.

Θυμίζουμε πως στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Σαλίνο. Ο Ισπανός έχει ήδη φροντίσει να εξηγήσει στους παίκτες του την σημασία και την αξία των αγώνων που έρχονται με ΟΦΗ και Ατλέτικο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα