Παίρνει Γκσπούρνινγκ ο Πλατανιάς

Νίκος Τσιώκος
Παίρνει Γκσπούρνινγκ ο Πλατανιάς

bet365

Με τον Μίκαελ Γκσπούρνινγκ ετοιμάζεται να κλείσει τη μεταγραφική περίοδο ο Πλατανιάς, καθώς απομένει η ανακοίνωση του παίκτη από τους Χανιώτες.

Σε μία ακόμα μεταγραφή φαίνεται πως θα προχωρήσει ο Πλατανιάς την τελευταία ημέρα της παράτασης για τους ελεύθερους. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα των Χανίων, athlitiko.gr, οι Χανιώτες θα ανακοινώσουν την απόκτηση του Μίκαελ Γκσπούρνινγκ.

Ο 33χρονος γκολκίπερ έπαιξε για πολλά χρόνια στη Ξάνθη, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε στη χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, απ' όπου έμεινε ελεύθερος. Αυτό επιβεβαιώνεται από την Κρητική ΠΑΕ, ενώ αναφέρεται πως ο παίκτης θα μεταβεί το Σάββατο (13/9) στα Χανιά.

Μάλιστα, τονίζεται πως στον σύλλογο της Κρήτης κάνουν αγώνα δρόμου για να καταθέσουν το δελτίο του στην ΕΠΟ, ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του. Έτσι, ο Γιάννης Χριστόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις τερματοφύλακες, καθώς πλην του Ολιμπά υπάρχουν και οι νεαροί Περιστερίδης, Κοκκαλάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα