Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Αθανασιάδης

Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Αθανασιάδης

Απόστολος Παγώνης
Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Αθανασιάδης

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι το σίριαλ έλαβε τέλος, ο Στέφανος Αθανσιάδης υπογράφει το απόγευμα στην Τούμπα το νέο κλειστό 4ετές συμβόλαιό του, που θα του αποφέρει 700 χιλ. ευρώ τον χρόνο.

Το σίριαλ έλαβε τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta o Στέφανος Αθανασιάδης το απόγευμα μετά το τέλος της προπόνησης, παρουσία και του εκπροσώπου του, θα υπογράψει στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα το νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα 4χρόνια. Μετά το θρίλερ της Πέμπτης (11/9) με τις διαδοχικές συναντήσεις των δύο πλευρών όπου δεν κατέληξαν σε συμφωνία στην ΠΑΕ αποφάσισαν να εναρμονιστούν με τα θέλω του ποδοσφαιριστή.

Έτσι λοιπόν σήμερα (12/9) το πρωί στην Τούμπα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους Ιάκωβο Αγγελίδη, Ζήση Βρύζα και Μαρία Γκοντσάρεβα και συζητήθηκαν τα δεδομένα που προέκυψαν χθες. Στη συνέχεια ενημερώθηκε ο Ιβάν Σαββίδη όπου άναψε το «πράσινο» φως για την τελική συμφωνία. Ο Αθανασιάδης για το νέο κλειστό τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας 2,8 εκατ. ευρω. Πλέον ο Κλάους γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα