Δυο εβδομάδες εκτός ο Σπυρόπουλος

Δυο εβδομάδες εκτός ο Σπυρόπουλος

Γιώργος Βροντάκης
Δυο εβδομάδες εκτός ο Σπυρόπουλος

bet365

Στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος αποχώρησε με ενοχλήσεις και έχει υποστεί μυϊκή ρήξη στον δεξιό ορθομηριαίο τετρακέφαλο.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής με την Καλλονή στη Μυτιλήνη και στην πρωινή προπόνηση στο Κορωπί το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα κι ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας και τακτικής.

Ο Μπεργκ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, όπως και ο Ρισβάνης το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Σπυρόπουλος αποχώρησε με ενοχλήσεις, έκανε υπέρηχο ο οποίος έδειξε ότι έχει υποστεί μυϊκή ρήξη στον δεξιό ορθομηριαίο τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για δυο εβδομάδες.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11:30 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα