Η επιστροφή των διεθνών και του Σίλντενφελντ

Η επιστροφή των διεθνών και του Σίλντενφελντ

Γιώργος Βροντάκης
Η επιστροφή των διεθνών και του Σίλντενφελντ

bet365

Οι Πράνιτς, Λαγός, Καρέλης, Τριανταφυλλόπουλος ολοκλήρωσαν τις εθνικές τους υποχρεώσεις ενώ και ο Σίλντενφελντ βρέθηκε στο Κορωπί για προπόνηση.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής με την Καλλονή με τον Γιάννη Αναστασίου να μετράει πέντε επιστροφές. Οι διεθνείς Πράνιτς, Λαγός, Καρέλης και Τριανταφυλλόπουλος επέστρεψαν, όπως και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ από την άδεια του.

Οι διεθνείς έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα και στην συνέχεια ασκήσεις με πάσες και κυκλοφορία της μπάλας και ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Μπεργκ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά σήμερα στις 6 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα