Εκτός για ένα μήνα ο Μπλαστσικόφσκι

Εκτός για ένα μήνα ο Μπλαστσικόφσκι

Gazzetta team
Εκτός για ένα μήνα ο Μπλαστσικόφσκι

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Εκτός δράσης για ένα μήνα θα μείνει ο Γιακούμπ Μπλαστσικόφσκι λόγω μυϊκού τραυματισμού χάνοντας αρκετά παιχνίδια της Ντόρτμουντ στη Μπουντεσλίγκα.

Τα πλάνα του χωρίς τον Γιακούμ Μπλαστσικόφσκι για τον επόμενο ένα μήνα θα καταστρώσει ο Γιούργκεν Γκλοπ. Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ είδε τον Πολωνό μέσο να αποχωρεί από την προπόνηση της Τρίτης (9/9). Την Τετάρτη (10/9) ο παίκτης υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν πως έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό.

Έτσι, θα χάσει αρκετά από τα παιχνίδια της Μπορούσια στη Μπουντεσλίγκα, ενώ είναι αμφίβολη και η συμμετοχή του στο ματς της Πολωνίας με τη Γερμανία, το οποίο θα διεξαχθεί στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2016 στις 11 Οκτωβρίου.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα