Χολέμπας: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ»

Χολέμπας: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ»

Gazzetta team
Χολέμπας: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ»

bet365

Την φανέλα με το Νο25 θα φοράει στην Ρόμα ο Χοσέ Χολέμπας ο οποίος τόνισε ότι είχε και άλλες προτάσεις, αλλά προτίμησε τους «τζιαλορόσι» επειδή είναι τοπ κλαμπ, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία των Τοροσίδη και Μανωλά.

Ο Χοσέ Χολέμπας παρουσιάστηκε από την Ρόμα και στην πρώτη του συνέντευξη στους εκπροσώπους Τύπου αναφέρθηκε στους λόγους της επιλογής της Ρόμα, καθώς και στο γεγονός ότι στην ομάδα υπάρχουν άλλοι δύο συμπαίκτες του από την Εθνική, οι Τοροσίδης και Μανωλάς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είχα και άλλες προσφορές, αλλά αποφάσισα να έρθω στην Ρόμα επειδή είναι τοπ σύλλογος», τόνισε αρχικά ο Χολέμπας ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καριέρα του:

«Σταμάτησα στα 18 αφού είχα πιο σημαντικά πράγματα να κάνω όπως το να προσέχω την κόρη μου. Ξεκίνησα να παίζω πιο αργά και τώρα είμαι 30 ετών, αλλά ακόμα έχω την ίδια πείνα για τίτλους».

Στην Ρόμα ο Χολέμπας δεν θα αισθανθεί μοναξιές, αφού βρίσκονται ήδη δύο συμπαίκτες του τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από την Εθνική Ελλάδος. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που υπάρχουν στην ομάδα και άλλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές», ενώ για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί τόνισε:

«Είμαι εδώ τρεις ημέρες και θα κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Εξαρτάται από τον προπονητή αν επιθυμεί να με χρησιμοποιήσει».

 

SERIE A Τελευταία Νέα