Το σχέδιο για Μπερίσα στον Παναθηναϊκό

Το σχέδιο για Μπερίσα στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Το σχέδιο για Μπερίσα στον Παναθηναϊκό

bet365

Να έχει έτοιμο μέχρι την επόμενη διακοπή τον Βαλμίρ Μπερίσα θέλει ο Γιάννης Αναστασίου και για το λόγο αυτό έχει φτιάξει ένα ολόκληρο σχέδιο γύρω του...

Ένα μεγάλο και προσωπικό στοίχημα είναι για τον Γιάννη Αναστασίου ο Βαλμίρ Μπερίσα. Ο νεαρός επιθετικός, είναι εισήγηση του τεχνικού του «τριφυλλιού» και για το λόγο αυτό ο Αναστασίου θέλει όσο τίποτα να τον δικαιώσει αυτή η επιλογή.

Στο φιλικό με την Βιτορούλ, ο Μπερίσα φάνηκε πως είχε έλλειψη αγωνιστικών λεπτών, κάτι που ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να το διορθώσει. Έτσι, όπως αναφέρει η «Sportday», ο Έλληνας τεχνικός έχει στήσει ολόκληρο σχέδιο γύρω από τον Σουηδό επιθετικό.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Ο Στιβ Ρούτερ, είναι αυτός που έχει αναλάβει την έξτρα προπόνηση του Μπερίσα στο Κορωπί. Για την ακρίβεια, ο Άγγλος γυμναστής δουλεύει με τον «νέο Ζλάταν», όπως λένε στη χώρα του τον Μπερίσα, στα τελειώματα των φάσεων με σέντρες από τα δεξιά και τα αριστερά μετά από κάθε προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αναστασίου έχει αποφασίσει ο 18χρονος επιθετικός να αγωνιστεί για τα επόμενα 2-3 ματς με την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού. Αυτό θα γίνει ώστε ο Μπερίσα να πάρει λεπτά στα πόδια του και να αρχίσει να βρίσκεται σε έναν αξιόλογο αγωνιστικό ρυθμό, καθώς με δεδομένη την απουσία του Μάρκους Μπεργκ θα του εμφανιστεί η ευκαιρία να αγωνιστεί σύντομα στην πρώτη ομάδα.

Όπως είναι λογικό ο Μπερίσα έχει δέσει από την πρώτη στιγμή με τον Εμίρ Μπαϊράμι που γνωρίζεται πολύ καλά. Ο Σουηδός εξτρέμ, έχει αναλάβει να μάθει στον Μπερίσα την Ελλάδα, ενώ μαζί οι δυο τους πηγαίνουν και φεύγουν από το Κορωπί, με τον Μπαϊράμι να δίνει όσες πληροφορίες χρειάζεται ο συμπατριώτης του για όσα θέλει να βλέπει από την ομάδα ο Αναστασίου.

Τέλος, το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού περιμένει να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα από τον Μπερίσα μετά την επόμενη διακοπή για την Εθνική ομάδα. Με λίγα λόγια, στο «τριφύλλι» θεωρούν πως ο Σουηδός επιθετικός θα είναι έτοιμος να βοηθήσει από τις 19 Οκτωβρίου και αρχής γενομένης με τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ στη Λεωφόρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα