Δεν ανησυχούν για Μήτρογλου

Δεν ανησυχούν για Μήτρογλου

Gazzetta team
Δεν ανησυχούν για Μήτρογλου

bet365

Σίγουροι ότι ο Κώστας Μήτρογλου θα επανέλθει στο γνωστό υψηλό αγωνιστικό του επίπεδο εμφανίζονται στον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος επιθετικός επέστρεψε με φιλοδοξίες στο λιμάνι και ο Μίτσελ θεωρεί ότι του λείπουν κάποια παιχνίδια για να βρει και πάλι την φόρμα του. Ο Ισπανός προπονητής θεωρεί ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ο Μήτρογλου θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Στο προσεχές ματς με τον ΟΦΗ ο διεθνής επιθετικός αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής προκειμένου να ανεβάσει στροφές, εν όψει της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την φάση των ομίλων του Champions League.

Ο Μήτρογλου αισθάνεται καλά και το μόνο που του λείπει πλέον είναι ο ρυθμός κάτι που φάνηκε και στο ματς της Ελλάδας με την Ρουμανία. Ο Μίτσελ πάντως, έχει και εναλλακτικές λύσεις για την επίθεση των «ερυθρολεύκων», τους Διαμαντάκο και Μπενίτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα