Βάλλας για Πανιώνιο

Gazzetta team
Βάλλας για Πανιώνιο

bet365

Την περίπτωση του Σπύρου Βάλλα εξετάζει ο Πανιώνιος, που έχει πάντα στα υπόψιν του τον Κώστα Κατσουράνη.

Ποδοσφαιριστή με τον οποίο θα κλείσει και την τελευταία τρύπα που υπάρχει στο ρόστερ του αναζητεί ο Πανιώνιος. Η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου, αναζητά έναν αμυντικό, με τα ονόματα των Σπύρου Βάλλα, Λεωνίδα Μπαλάφα και Κώστα Κατσουράνη να έχουν πέσει στο τραπέζι.

Σύμφωνα με την «Live Sport», ο Βάλλας είναι ο επικρατέστερος αυτή τη στιγμή για την θέση με τις δύο πλευρές να βρίσκονται ήδη σε επαφές. Από εκεί και πέρα, στον Πανιώνιο θα παλέψουν και την περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη από την στιγμή μάλιστα που έχουν ενημερωθεί πως ο «Κατσούρ» δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στη Νέα Σμύρνη.

Επίσης, σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα της «Goal», στη λίστα βρίσκεται και ο Αλβάρες. Πρόκειται για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα που έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα