Φτιάχνει... κονέ στην Ευρώπη!

Φτιάχνει... κονέ στην Ευρώπη!

Νίκος Αθανασίου
Φτιάχνει... κονέ στην Ευρώπη!

bet365

Ο Τάκης Φύσσας ξεκινά επαφές με κλαμπ του εξωτερικού για ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας, κάνοντας την αρχή με τον Γκιόργκι Χάτζι και την Βιτορούλ!

Ένας από τους στόχους του Τάκη Φύσσα ως διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, είναι να δημιουργήσει σχέσεις με ευρωπαϊκά κλάμπ, ανοίγοντας έτσι δίαυλο επικοινωνίας που μόνο κερδισμένο θα βγάλει το «τριφύλλι». Ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων» έχει προγραμματίσει μια σειρά από επαφές στην Ευρώπη, κατά τις οποίες θα έχει συναντήσεις που θα αφορούν είτε σε νέους παίκτες που μπορεί να αποκτηθούν στο μέλλον, είτε στην διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων, είτε απλά για το πρεστίζ του συλλόγου.

Αρχή με Χάτζι

Η αρχή, πάντως, έγινε με τον Γκιόργκι Χάτζι, ο οποίος αυτή την στιγμή είναι πρόεδρος στην Βιτορούλ. Μετά το φλικό με τους Ρουμάνους, ο Φύσσας μαζί με τους Νταμπίζα, Σαραβάκο, Σωπήλη και Τουμαζάτα παρέθεσαν δείπνο στον «Μαροντόνα των Καρπαθιών», όπου η κουβέντα για το ποδόσφαιρο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Η συζήτηση αφορούσε στην δημιουργία μιας επαφής και κοινής γραμμής με την Βιτορούλ που στηρίζεται και εκείνη στις ακαδημίες της. Η παρουσία του Χάτζι ήταν εκείνη που έκανε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση, μιας και μιλάμε για μία από τις σημαντικότερες μορφές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα