Μαζεύονται στην Γιούβε

Γιώργος Κοντογεώργης
Μαζεύονται στην Γιούβε

bet365

Σχεδόν όλους τους παίκτες της Γιουβέντους έχει πλέον στη διάθεσή του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που ξεκινάει την προετοιμασία για τον αγώνα με την Ουντινέζε.

Μετά τον Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και προπονείται σε κανονικό ρυθμό, στο Τορίνο επέστρεψαν Κιελίνι, Μαρκίζιο, Πογκμπά, Εβρά. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι περιμένει πλέον μόνο τους Ιταλούς διεθνείς για να έχει πλήρες ρόστερ στη διάθεσή του, όμως ξεκινάει την προετοιμασία για το ματς της 2ης αγωνιστικής εντός έδρας με την Ουντινέζε.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζιόρτζιο Κιελίνι, όμως δεν θα παίξει κόντρα στους Φριουλιάνι αφού είναι τιμωρημένος αλλά μάλλον δεν θα αγωνιστεί ούτε με την Μάλμε, αφού το ιατρικό επιτελείο δεν θέλει να ρισκάρει. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί πάντως σε εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο πόδι του.

Ο Αλέγκρι είναι πολύ ικανοποιημένος που μετά την επιστροφή του Βιδάλ και του Πογκμπά έχει στη διάθεσή του όλους του τους μέσους, αφού επέστρεψε και ο Κλαούντιο Μαρκίζιο και πιάνει δουλειά για να κάνει το 2x2 που θα είναι πολύ σημαντικό αφού την 3η αγωνιστική ακολουθεί ντέρμπι με την Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

 

SERIE A Τελευταία Νέα