Ρατσιστική επίθεση στον αδερφό του Μπαλοτέλι

Gazzetta team
Ρατσιστική επίθεση στον αδερφό του Μπαλοτέλι

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Αποδέκτης ρατσιστικής επίθεσης έγινε ο αδερφός του Μάριο Μπαλοτέλι, Ενόκ Μπαρουά, κατά την διάρκεια ερασιτεχνικού αγώνα στην Ιταλία.

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ο Ενόκ Μπαρουά, αδερφός του Μάριο Μπαλοτέλι, σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Ιταλία. Ο Μπαρουά αγωνίζεται στην Βαλεκαμόνικα και το ρατσιστικό επεισόδιο έγινε κατά την διάρκεια του αγώνα με με την Ντάρφο Μποάριο.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από την περιοχή της Μπρέσια και οι μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι ντέρμπι. «Με αποκαλούσαν βρομιάρης μαύρο, έκαναν ήχους πιθήκων και έμπλεξαν ακόμη και τον αδερφό μου Μάριο σε αυτό. Πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί ήταν τόσο επικεντρωμένοι σε εμένα. Στην έναρξη του παιχνιδιού εκνευρίστηκα καθώς τα συνθήματα ήταν ενοχλητικά, αλλά έκανα πως δεν τα άκουγα".

"Δεν είναι η πρώτη φορά, αν και δεν με είχαν προσβάλει έτσι για καιρό τώρα. Τα άτομα που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο δεν αξίζουν να χάνουμε το χρόνο μας να μιλάμε για αυτούς. Οι άνθρωποι που με έβριζαν ήταν οι ίδιοι που έξω από το γήπεδο με χαιρετάνε. Δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι κάποιοι τόσο κακοήθεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπαρουά.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα