Νικητής στον Βόλο ο Πανιώνιος

Gazzetta team
Νικητής στον Βόλο ο Πανιώνιος

bet365

Τη νίκη με 1-0 πήρε ο Πανιώνιος κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου σε φιλικό που έγινε στην πόλη της Μαγνησίας.

Σε ένα παιχνίδι που δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες, ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Γιάννου στο 27'. Οι δύο προπονητές ήθελαν να δουν την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους σε αυτό το παιχνίδι, με τον Τερεζόπουλο να δοκιμάζει περισσότερου τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής έως τώρα.

Από την άλλη, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου μπόρεσε να δει τους ποδοσφαιριστές του σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι λίγο πριν την έναρξη της Football League. Επίσης για τον Ολυμπιακό Βόλου έκανε ντεμπούτο και ο Θέος.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου: Κασμερίδης (46' Κολίτσι), Ζέρης (88' Αραπίτσας), Χιντζίδης (46' Μαργαρίτης), Μακρυδημήτρης (46' Γιαλούσης), Μπάρμπας (46' Κεσίδης), Κορνελάτος (46' Ρόκας), Μαρτίνεθ (46' Μέζα), Πινάρες (63' Καψιώτης), Μπιτάνγκ (57' Σκοπελίτης), Νικολιάς (66' Ντινόπουλος), Κούτσι (Θέος)

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής (66' Μέξι), Γκέζος Μ., Χατζηισαίας (54' Χολέβας), Μητρόπουλος (47' Τζίνι), Μασούρας (62' Μπουμάλ), Φουρλάνος (66' Κόμνος), Γιάννου (54' Σμυρλής), Φούντας (71' Χαροντάκης), Γκέζος Π.(54' Βουτσιώτης)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα