Crash test για Μιλιβόγιεβιτς!

Crash test για Μιλιβόγιεβιτς!

Δημήτρης Τομαράς
Crash test για Μιλιβόγιεβιτς!

bet365

O Μιλιβόγιεβιτς μπορεί να αποδειχθεί η... έκπληξη του Μίτσελ με την Ατλέτικο λόγω του τραυματισμού του Μανιάτη και των προβλήματων του Ντινγκά. Οι πρώτες δυνατές... εξετάσεις για τον Σέρβο.

Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς αποκτήθηκε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου ως μία επιπρόσθετη λύση για τον άξονα και ουσιαστικά ως ο αντί-Σάμαρης, σε μία θέση που υπάρχει βέβαια και ο Ντελβίν Ντινγκά. H φυσική του θέση -όπως και του Κονγκολέζου- είναι εκείνη του αμυντικού χαφ, αν και μπορεί να παίξει και ως εσωτερικός μέσος. Ουσιαστικά είναι οι δύο μοναδικοί καθαροί αμυντικοί χαφ του ρόστερ.

Με δεδομένο λοιπόν πως ο Γιάννης Μανιάτης είναι τραυματίας και λογικά δεν θα προλάβει την Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Ντελβίν Ντινγκά έχει ακόμα προβλήματα, ο Σέρβος πρώην μέσος της Άντερλεχτ, ίσως πάρει το... χρίσμα για το αρχικό σχήμα. Αυτό σημαίνει πως θα πάρει την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές του και την αξία του σε ένα ματς υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων κόντρα στους Ισπανούς στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ στο Καραϊσκάκη.

Από ένα τέτοιο ματς μπορούν να φανούν πολλά για έναν ποδοσφαιριστή. Ο Μιλιβόγιεβιτς, τον οποίο συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις, θα έχει με αυτόν τον τρόπο ένα crash test. Εκεί θα φανεί το πόσο μπορεί να βοηθήσει ανασταλτικά τον Ολυμπιακό αλλά και γενικότερα στον άξονα. Βέβαια δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που ενδέχεται να παίξει, δίχως να τον έχει δει εν δράσει φέτος ο Μίτσελ. Και αυτό διότι υπάρχουν και οι Νταβίντ Φουστέρ και Κώστας Μήτρογλου.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα