Δώνης: «Δώσαμε όλοι το 100%»

Δώνης: «Δώσαμε όλοι το 100%»

Gazzetta team
Δώνης: «Δώσαμε όλοι το 100%»

bet365

Ο Χρήστος Δώνης μίλησε για το φιλικό κόντρα στην Βιτορούλ, τονίζοντας πως άπαντες έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους...

Στην προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του στο φιλικό με την Βιτορούλ επικεντρώθηκε ο Χρήστος Δώνης μιλώντας στη κάμερα της NOVA... O χαφ του Παναθηναϊκού, μίλησε και για τη συνέχεια και το δύσκολο ματς με την Καλλονή στη Μυτιλήνη...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της NOVA:

«Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά έδωσαν το 100%. Προσπαθήσαμε αρκετά μέσα στο γήπεδο για να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και πιστεύω ότι σε ένα μεγάλο βαθμό το κάναμε. Από εκεί και πέρα, δεν παύει να είναι ένα ευρωπαϊκό φιλικό. Δεν ήταν μια κακή ομάδα. Προσπάθησε να παίξει, προσπαθήσαμε και εμείς και κερδίσαμε».

Για το τι κρατάει: «Νομίζω το μεγαλύτερο κέρδος ήταν η προσπάθεια που κάναμε μέσα στο γήπεδο. Ότι όλοι δώσαμε το 100%».

Για το ματς με την Καλλονή: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς γιατί η Καλλονή γυρίζει στην έδρα της. Πέρυσι κατάφερε να μείνει στην κατηγορία παίζοντας σχεδόν όλα τα ματς εκτός έδρας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα παλέψουμε και θα πάρουμε τους τρεις πόντους».

Για τον Μπερίσα: «Ο κάθε παίκτης χρειάζεται χρόνο όταν έρχεται σε καινούργια ομάδα. Είναι ένας καλός παίκτης, φορ περιοχής και ελπίζω να μας βοηθήσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα