ΑΕΚ - Απόλλων 1926 4-0

ΑΕΚ - Απόλλων 1926 4-0

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ - Απόλλων 1926 4-0

bet365

Μετά το 4-0 στο κύπελλο με τον Φωκικό, η ΑΕΚ έκανε χαλαρά το ίδιο σκορ και με τον Απόλλων 1926 σε φιλικό, έχοντας τον Αραβίδη για πρωταγωνιστή.

Ο Τραϊανός Δέλλας ήθελε σε αυτό το φιλικό να δει κυρίως την κατάσταση παικτών που είχαν λιγότερο χρόνο στα προηγούμενα ματς, όπως για παράδειγμα οι Σαρρής, Φαγέ και Ντούνης. Η ΑΕΚ μπήκε πολύ καλά στο ματς αλλά αυτός που ξεχώρισε δεν ήταν από τους τρεις που προαναφέραμε αλλά ο Αραβίδης. Στο 5' ήταν εκεί που έπρεπε, μετά το δοκάρι του Μπαρμπόσα από πλάγια θέση, για να κάνει το 1-0, στο 8' οι δυο τους συνεργάστηκαν άψογα αλλά ο Βρονταράς απέκρουσε του πλασέ του Αραβίδη, ο οποίος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 11' έβγαλε τετ α τετ τον Ντούνη, ο οποίος τελείωσε ωραία την φάση για το 2-0.

Η ΑΕΚ είχε κάνει σαφές από τα πρώτα λεπτά ότι υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Μπαρμπόσα προσπαθούσε να σκοράρει από δύσκολες θέσεις, όπως με το φάουλ στο 23' που απέκρουσε ο Βρονταράς, για να πέσει στη συνέχεια ο ρυθμός. Οι Κιτρινόμαυροι, που δεν ένιωθαν κάποια απειλή από τον Απόλλων 1926, είχαν την κατοχή της μπάλας, την κυκλοφορούσαν αλλά δεν έδειχναν να... καίγονται κιόλας για άλλα γκολ. Η Ένωση έδινε την εντύπωση ότι όποτε ήθελε θα μπορούσε να κάνει φάση αλλά είχε χαλαρώσει αρκετά μετά το 25' και το πρώτο μέρος έκλεισε στο 2-0.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι δύο προπονητές άρχισαν τις αλλαγές, με τον Δέλλα να αλλάζει σταδιακά όλη την 11άδα, όπως συνηθίζει. Αυτό, βέβαια, είχε ως συνέπεια ο ρυθμός να παραμένει χαμηλός, με την ΑΕΚ να έχει τον πλήρη έλεγχο αλλά να μην κάνει φάσεις. Με όσες αλλαγές έγιναν, ο Δέλλας δοκίμασε για πρώτη φορά στο χώρο του κέντρου τον Τζανετόπουλο, ο οποίος σε κάποιες αλλαγές παιχνιδιού έδειξε ότι έχει καλό πόδι, με την Ένωση να έχει συνεχώς στην κατοχή της την μπάλα.

Στο 70', πάντως, αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Βρονταρά για τρίτη φορά από το σουτ -που κοντραρε και σε αντίπαλο- του Ντακόλ (3-0), με τον Βραζιλιάνο να δίνει και ασίστ στον Μπρέσεβιτς στο 75' για το 4-0 από κοντά. Στα λεπτα που απέμεναν η ΑΕΚ απλά κυκλοφορούσε την μπάλα, με τον Δέλλα προφανώς να μένει ικανοποιημένος από όσα είδε από την ομάδα του, με δεδομένο μάλιστα ότι οι Κιτρινόμαυροι δεν φόρτσαραν ιδιαίτερα.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας (46' Καραγκιολίδης), Γεωργέας (61' Μπακάκης), Πεταυράκης (70' Γροντής), Σαρρής (70' Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος(61' Ρόβας), Φαγέ (46' Πλατέλλας), Κορδέρο (61' Σβάρνας), Ντούνης, Ανάκογλου (70' Τζανετόπουλος), Μπαρμπόσα(61' Ντακόλ), Αραβίδης (70' Μπρέσεβιτς).

Απόλλων 1926 (Αλέξης Αλεξίου): Βρονταράς, Μπιτσάκος (77' Σουλίδης), Κατσιαρός (88' Τσεμεκίδης), Δήμου (64' Κιόσε), Ακασού, Ολίσε (64' Κουρούπης), Νατσιόπουλος (77' Γαλανόπουλος), Ευσταθίου (88' Μέσι), Βαγγελόπουλος, Παπαδόπουλος(72' Γκέσιος), Τσούτσης (46' Καράμπελας).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα