Ανεβάζει στροφές ο Ολαϊτάν

Ανεβάζει στροφές ο Ολαϊτάν

Δημήτρης Τομαράς
Ανεβάζει στροφές ο Ολαϊτάν

bet365

Ο Μάικλ Ολαϊτάν προπονήθηκε κανονικά για ακόμα μία ημέρα, δείχνοντας σημαντική βελτίωση. Καμία αλλαγή με τους τραυματίες.

Ο Νιγηριανός διεθνής άσος έκανε και πάλι προπόνηση σε φουλ ρυθμούς, παρουσιάζοντας ξανά θετικό πρόσημο στην κατάστασή του. O Ολαϊτάν λοιπόν μετείχε εκ νέου στο προπονητικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού ενώ τα δεδομένα για την κατάσταση των Μανιάτη και Σιόβα δεν διαφοροποιήθηκαν ιδιαίτερα. Ο Μάικλ Ολαϊτάν βέβαια εξακολουθεί να μην είναι στην επιθυμητή κατάσταση.

Όμως και μόνο ότι προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα δείχνει πολλά για την πρόοδό του. Ο Μανιάτης από την άλλη συνεχίζει να δίνει μάχη με τον χρόνο κυρίως για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ ο Σιόβας από την επόμενη εβδομάδα λογικά θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να έχουν διήμερο ρεπό για να επανέλθουν στις προπονήσεις την Δευτέρα.

* H προπόνηση έγινε ξανά με αρκετές απουσίες λόγω των διεθνών ενώ ο Μίτσελ αναμενόταν στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα